JUST ASK ME #3 - ANSWERS! - LoisLorinde.nl
18116
post-template-default,single,single-post,postid-18116,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

JUST ASK ME #3 – ANSWERS!

askme

Twee weekjes geleden konden jullie mij weer allerlei vragen stellen. Vandaag heb ik alle antwoorden voor jullie op een rijtje! Het doel van mijn blog, met welke bedrijven ik nog zou willen samenwerken, tegenwoordige tijd van monoloog, andere DIY bloggers die ik volg en meer! Lees je mee?

Bram: “Heb je een bepaald doel voor je blog de komende jaren?”
Eigenlijk heb ik niet echt een doel voor mijn blog. Ja, ik wil blijven groeien, inspireren en verbeteren. Maar hier heb ik geen ‘maat’ voor bedacht. Nieuwe lezers en samenwerkingen zijn altijd leuk, maar ik blijf lekker doen waar ik blij van word.

Stephanie: “Wat zijn je hobby’s?”
Alles wat je op mijn blog ziet! DIY-en, fotografie, schrijven, tekenen en andere creatieve bezigheden.

Bram: “Voor welk bedrijf zou je het liefst nog een keer een opdracht doen?”
Dat is best een goede vraag. Ik heb al een heleboel gave samenwerkingen gehad met bedrijven waarvan ik nooit had verwacht dat ze interesse in mij zouden hebben. Het lijkt mij ontzettend gaaf om een keer te samen te werken in de vorm van een eigen collectie van kleding, accessoires of decoraties. Ja, dat is toch wel een droom.

Eline: “Tegenwoordige tijd van monoloog?”
Monolieg!

Anneleen: “Wat is je slechtste en mooiste karaktereigenschap?”
Mijn slechtste eigenschap is dat ik totaal geen doorzettingsvermogen heb als ik iets minder leuk vind. Mijn mooiste eigenschap daarentegen is dat ik juist veel doorzettingsvermogen heb als ik iets wél leuk vind. Ik denk dat iedereen dit wel een beetje heeft. Maar bij mij is het verschil wel extreem.

Bron foto

Kimberly: “Welke grote DIY wil je altijd nog eens doen?”
Oeeh, daar moest ik even over nadenken. Er staan een heleboel leuke kleinere DIY projecten op de planning. Maar als ik een groot project moet noemen dan kies ik voor een geometric wall art om ooit te maken in mijn toekomstige huis. Bijvoorbeeld iets dat lijkt op de foto hierboven.

Eline: “Wat heb je bereikt met je blog waar je enorm trots op bent?”
Ik ben trots op alle lieve reacties van lezeressen, de toffe samenwerkingen met bedrijven en mijn doorzettingsvermogen als het gaat om mijn blog. Het meest trots ben ik als iemand een DIY van mij heeft uitgevoerd. Mensen inspireren voelt zo goed!

Manon: “Wat wil je bereiken met je blog?”
Dit heb ik eigenlijk al een beetje beantwoord bij de eerste vraag. Ik heb niet een bepaald doel, maar ik wil wel blijven groeien, anderen inspireren en mijzelf verbeteren.

Isabel Christina: “Je maakt altijd zulke leuke DIY’s. Volg jij zelf ook andere (DIY) blogs?”
Als eerst heel erg bedankt voor het lieve compliment! En ja, ik volg een heleboel andere blogs. Maar helaas volg ik weinig DIY blogs, want die zijn er gewoon minder. De DIY projecten van P.S. I Made This en I Spy DIY vind ik altijd heel inspirerend om te zien. De fotografie is ook echt prachtig.

Isabel Christina: “Wie is jouw grote blogger voorbeeld?”
Ik heb bewondering voor alle bloggers die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Iedereen moet bloggen op zijn/haar eigen manier, dus een ‘voorbeeld’ kan ik dan ook eigenlijk niet noemen. :)

Heb je mij nu beter leren kennen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

9 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:31h, 11 december Beantwoorden

  Dat zijn leuke vragen en fijne antwoorden waardoor we je beter leren kennen ;-)

 • Pingback:JUST ASK ME #3 – ANSWERS! | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:39h, 11 december Beantwoorden

  […] Bram: “Heb Lees verder […]

 • Aurélie - lovelifelovefashion
  Geplaatst op 08:38h, 11 december Beantwoorden

  Je antwoord op je laatste vraag is echt mooi geformuleerd! We hebben allemaal wel zo enkele favorieten maar je mag inderdaad niet gewoon hetzelfde proberen doen of bereiken. Gewoon lekker je eigen ding doen!

  x Aurélie

 • Manon
  Geplaatst op 09:57h, 11 december Beantwoorden

  Leuke vragen en hele duidelijke antwoorden :)

 • angelique
  Geplaatst op 10:24h, 11 december Beantwoorden

  Leuk om je antwoorden te lezen

 • Mandy
  Geplaatst op 12:37h, 11 december Beantwoorden

  Leuke vragen en je hebt het leuk beantwoord ook. Dat van dat doorzettingsvermogen heb ik echt precies hetzelfde :P

 • Manon
  Geplaatst op 13:34h, 11 december Beantwoorden

  Leuke antwoorden heb je gegeven, ik heb ook niet echt een bepaald doel, maar meestal als je ook geen doel hebt dan komt het spannendste op je pad!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 19:33h, 11 december Beantwoorden

  Wat leuk dat je mijn vragen hebt beantwoord! :-D Erg leuk om te lezen al die antwoorden!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 12:18h, 12 december Beantwoorden

  Wat een leuke antwoorden!

Geef een reactie