JUST ASK ME #2 - ANSWERS! - LoisLorinde.nl
16568
post-template-default,single,single-post,postid-16568,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

JUST ASK ME #2 – ANSWERS!

askme

Precies een week geleden konden jullie allemaal vragen stellen aan mij. Nu, een week later, heb ik ze voor jullie beantwoord! Elf leuke vragen werden er gesteld, over mijn toekomst, wat ik wil bereiken met mijn blog, waar ik mijn inspiratie vandaan haal en meer. Wil je mij wat beter leren kennen en ben je benieuwd naar de antwoorden? Lees dan verder!

Chucky: “Zou je als je een gezin hebt met kinderen nog bloggen en hoe zou je dit indelen?”
Wat een lastige vraag, haha. Dat hangt er natuurlijk vanaf wat voor werk ik dan heb. Als ik dan nog zou bloggen zou ik dat doen wanneer ik even tijd heb, als de kindjes slapen bijvoorbeeld. Waarschijnlijk zal mijn blog er dan wel heel anders uit zien.

Eline: “Hoe kom je toch zo creatief?”
Aawh, dankjewel voor het compliment, Eline! Mijn hele familie is eigenlijk wel creatief, om het even serieus te beantwoorden. Mijn vader, mijn moeder, mijn zus en ook verdere familie. Dus dat verklaart een hoop, haha.

Bram: “Waarom ben je zo’n schatje? ^_^”
Haha, waarom ben jij zo’n gekkie? ♥

Alexa: “Wat vind je het leukste aan bloggen?”
Al jullie lieve reacties maken mij elke dag weer vrolijk! En stiekem vind ik alles aan bloggen ontzettend leuk. Het bezig met fotograferen, schrijven, DIY’s bedenken en uitvoeren, andere bloggers ontmoeten, samenwerkingen met leuke bedrijven en wat nog meer bij bloggen komt kijken.

Alexa: “Waar schrijf je het liefst een artikel over?”
De afwisseling vind ik juist heel leuk, ik kan schrijven over alles waar ik zin in heb! Maar als ik dan toch iets moet noemen dan zijn het DIY’s. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en ik haal daar veel voldoening uit . En als het resultaat dan ook nog eens is zoals ik had gehoopt ben ik helemaal gelukkig. Daar hoop ik andere ook mee te inspireren.

haakselfie

Mijn haakselfie!

Dagmar: “Waar haal je de inspiratie vandaan voor je mooie artikelen en DIY’s?”
Overal en nergens! Letterlijk overal kan ik inspiratie vandaan halen, van mensen op straat tot leuke plaatjes op Pinterest. Maar soms komt het ook nergens vandaan, dan zit er opeens een idee in mijn hoofd. In mijn hele blog carrière ben ik nog nooit inspiratieloos geweest. Ik zit nooit zonder ideeën en dat vind ik ontzettend fijn, want ik verveel me dan ook nooit. Niet alle ideeën lukken altijd, maar dat maakt het wel een uitdaging!

Dagmar: “En wat zou je graag willen bereiken met je blog?”
Een specifiek doel heb ik niet echt. Maar ik wil mensen graag amuseren maar vooral inspireren. Ik weet zelf hoe inspiratievol een klein idee kan zijn en ik hoop dat ook over te kunnen brengen. Als ik zie dat lezers mijn DIY’s en recepten ook geprobeerd hebben vind ik dat zo ontzettend gaaf en een heel groot compliment. :D

Lou: “Waar ben je verslaafd aan?”
Kaneel! Hahaha, ik vind zelf dat het wel meevalt maar ik ben er ontzettend dol op. Als ik ergens kaneel bij doe dan is dat niet een klein beetje maar minstens een eetlepel. Minstens.

Lou: “Heb je een vriend?”
Ja! Bram stelde een hele lieve vraag hierboven. We zijn inmiddels bijna 3,5 jaar samen!

Lou: “Waar zal je graag naar toe willen?”
Londen! Ooh, ik wil nog heel graag naar Londen. Vooral om te shoppen natuurlijk. Forever 21, Top Shop, Lush, Primark, Boots, Victoria’s Secret, Superdrug, Starbucks, ik wil er allemaal heen.

Lou: “Hoe zie je jezelf over 10 jaar?”
Hopelijk heb ik dan mijn eigen huisje, met een gezin, katten en een leuke baan waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Dan zou ik heel gelukkig zijn. :)

Hoe zien jullie jezelf over 10 jaar?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Dagmar
  Geplaatst op 14:42h, 21 juni Beantwoorden

  Wauw superleuk ingevuld lief! En kaneel haha ik wist het antwoord al toen ik de vraag las hihi <3

 • Anniek
  Geplaatst op 15:21h, 21 juni Beantwoorden

  Superleuke vragen, leuk ingevuld! Ik vind je blog ook super creatief, je plaats echt leuke DIY’s!

 • Elisaa
  Geplaatst op 17:13h, 21 juni Beantwoorden

  wat een schattig vraag van Bram :)

 • Denise
  Geplaatst op 18:17h, 21 juni Beantwoorden

  Ah wat leuk om je zo weer wat beter te leren kennen! Je bent inderdaad onwijs creatief, keep up the good work! <3

 • Evelien
  Geplaatst op 19:19h, 21 juni Beantwoorden

  Wat leuk dat je zo uitgebreid antwoord geeft op de vragen, en wat lief die vraag van je vriend! Ik zie mezelf over 10 jaar gelukkig, misschien een vriend, en wonend in Utrecht of Amsterdam. Mijn carriere zou ik nog niet weten! :)

  Liefs

  Evelien

 • Wendy
  Geplaatst op 21:10h, 21 juni Beantwoorden

  Leuke vragen en ook leuk om jouw antwoorden te lezen. Over tien jaar hoop ik een vast contract te hebben, dat ons huis helemaal af is (vooral tuin en werkkamer) en misschien wel getrouwd met mijn vriend en moeder van twee kindjes.

 • Cheyenne jansen
  Geplaatst op 22:29h, 21 juni Beantwoorden

  Echt heel leuk om te lezen. Ik heb het gevoel dat ik weer iets meer over je weet. . Ik hoop dat ik achter 10 jaar eindelijk mijn droombaan heb een mooi huisje en lief vriendje heb ik al maar een kindje zou mijn geluk compleet maken .

 • chucky1012
  Geplaatst op 23:54h, 21 juni Beantwoorden

  Hoi…..
  dank je wel voor het antwoord op mijn vraag.
  Ook de andere vragen waren interessant en met deze antwoorden zijn we weer meer over je te weten gekomen….. ;-)

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 18:47h, 22 juni Beantwoorden

  Wat een leuke vragen heb je gekregen. De leukste is van….. hoe kan het ook anders; Bram! Super cute.

 • Pingback:JUST ASK ME #3 – QUESTIONS? | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:34h, 28 november Beantwoorden

  […] drukte is Friday DIYday verplaatst naar morgen. Het is alweer een tijdje geleden dat ik de vorige Just Ask Me vragen beantwoordde. En vandaag mogen jullie weer vragen stellen! Gekke of juist serieuze vragen, […]

Geef een reactie