IULIVANECREATIONS PERSONALISED NOTEBOOKS - LoisLorinde.nl
28480
post-template-default,single,single-post,postid-28480,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

IULIVANECREATIONS PERSONALISED NOTEBOOKS

Altijd al een betaalbaar en personlised notitieboekje willen bestellen? Dat kan bij IulivaneCreations! Kies je eigen voorkant, pagina’s, label en meer. Ook erg tof als uniek cadeau!

Tijdens mijn minor werken heel veel studenten aan een eigen bedrijf of andere toffe projecten. Zo ontmoette ik Shivane die samen met twee vriendinnen handgemaakte notitieboekjes verkoopt. Super tof! En ik mocht er eentje ontvangen om te reviewen. Ze verkopen ook verschillende accessoires, zoals dit coole galaxy tape.

Ik koos een notitieboekje met blauwe voorkant met witte stippen. De voorkant is gemaakt van dun karton met een plastic laag er overheen. Op het label staat Lois Lorinde. De binnenkant bestaat om en om uit gestippelde pagina’s en blanco pagina’s. Dit is een custom optie waar ik voor koos. Ik vind stippen stiekem veel fijner dan lijntjes, maar je ziet het bijna nooit. En blanco pagina’s zijn ideaal voor illustraties. Al deze opties zijn ook erg handig als je aan bullet journalen doet! Het boekje is redelijk dun, dus als je snel door je pagina’s heen bent raad ik aan het dubbele aantal pagina’s te bestellen.

Ik ben erg blij met mijn unieke notitieboekje en ik ga ‘m gebruiken voor mijn dagelijkse illustraties!

Een personalised notitieboekje kost tussen de € 5,50 en € 6,50 via de Etsy shop van IulivaneCreations. En met code LOIS10OFF krijg je nu 10% korting!

liefsloisje

6 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 13:02h, 12 januari Beantwoorden

  Wat leuk zeg! :)

 • Manon
  Geplaatst op 18:28h, 12 januari Beantwoorden

  Wel heel leuk zeg. Ik ga er eens na kijken

 • Dinja
  Geplaatst op 20:19h, 12 januari Beantwoorden

  Wat een leuk idee! Het is dat ik nog genoeg notitieboekjes heb :’)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:47h, 13 januari Beantwoorden

   Haha, dat ken ik ja!

 • Michelle
  Geplaatst op 19:13h, 06 maart Beantwoorden

  Kan je misschien vertellen of het papier dik genoeg is of dat deze doordrukt? Ik wil hem graag gebruiken voor bullet journal met stiften.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:17h, 06 maart Beantwoorden

   Hoi Michelle,

   Het papier is best stevig. Gewone fineliners en mijn stabilo markers drukken niet door. Maar ik denk dat als je redelijk vloeibare stiften gebruikt, het helaas wel doordrukt.

Geef een reactie