IPHONE LENSES - MACRO & FISH-EYE - LoisLorinde.nl
16654
post-template-default,single,single-post,postid-16654,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

IPHONE LENSES – MACRO & FISH-EYE

lens

Zijn er nog artikelen waarin ik eBay niet noem? Ehm.. niet zo veel. Ook deze lensjes voor mijn iPhone heb ik besteld op eBay. Een macro lens en een fish-eye lens. Voor maar een paar euro creëer je zo de tofste foto’s. Vandaag ga ik het hebben over de kwaliteit van de mini lensen en natuurlijk laat ik het resultaat zien! Kijk je mee?

lens5

De Macro Lens kost $2,34 = €1,71 op eBay en de Fish-Eye Lens kost $2,45 = €1,80 op eBay.
eBay is zo goedkoop! Dat deze lensjes zo weinig zouden kosten had ik niet verwacht. Natuurlijk je ook veel duurdere en grotere lensen waar je ook aan kunt draaien, maar dat vond ik niet nodig. Zoek op eBay je telefoon soort + de soort lens die je wilt en voor je het weet heb jij er ook eentje!

lens2

Bij het lensje zit een rubberen ‘dop’, een magnetisch hangertje en magnetische ringetjes. De dop is natuurlijk om de lens te beschermen als je hem niet gebruikt. Het hangertje zou ik zelf niet gebruiken omdat de magneet niet zo sterk is, met een klein stootje gaat het lensje er weer af.

lens3

De magnetische ringetjes plak je om de lens van je telefoon zodat je de effect lens erop kan doen. Deze is ook niet zo sterk, dus je moet wel voorzichtig doen. Ook zitten de sticker en de lens voor je flitser, dat is wel jammer. Maar volgens mij is het bijna onmogelijk om een lens te maken die niet voor je flitser zit.

lens7

lensjes11

Cuteness overload. Wat is er nou leuker dan het fotograferen van je katten met een fish-eye lens? Aaawh, kijk dan die bolle koppies van Bloempje en Elfje! Ik heb in ieder geval erg gelachen om de foto’s. Hopelijk worden jullie er net zo vrolijk van!

lens6

lensjes10

Het macro lensje is een stuk kleiner en is zilver van kleur. Mijn iPhone kan zelf ook al goede macro foto’s maken, maar ik merk dat ik met dit lensje nóg dichter bij voorwerpen kan scherpstellen. Heel tof! Linksboven zie je een potje met bladgoud en daarnaast de fish-eye lens. Linksonder een berg lintjes en daarnaast een mini blikje voor een normaal blikje. Het blijft natuurlijk wel telefoon-lens kwaliteit.

lens4

Omdat ik toch wel graag bescherming om mijn telefoon heb kocht ik een goedkoop hoesje en knipte er een vierkant uit. Nu kunnen de lensjes erop zonder dat mijn telefoon naakt is, yaaay.

lens5

Ik vind de lensjes ontzettend gaaf! Erg tof om mee te experimenteren en het resultaat mag er zeker wezen. Een nadeel vind ik wel dat de magneet niet heel sterk is waardoor een klein stootje al kan zorgen dat ze eraf vallen. Gelukkig waren ze dan ook helemaal niet duur!

De Macro Lens kost $2,34 = €1,71 op eBay en de Fish-Eye Lens kost $2,45 = €1,80 op eBay.

Wat vind jij van lensjes voor je telefoon?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

14 Reactie's
 • Eline
  Geplaatst op 12:52h, 05 juli Beantwoorden

  Super funny! :)
  Jij komt echt de leukste dingen tegen.

 • Denise
  Geplaatst op 13:17h, 05 juli Beantwoorden

  Oh wat een super leuk idee! Ze zijn ook erg goedkoop! Jammer dat ik eigenlijk niet zo goed weet hoe Ebay werkt, zou dit zeker een keer willen proberen!

 • Daphne
  Geplaatst op 13:51h, 05 juli Beantwoorden

  Gaaf zeg!

 • Alexandra
  Geplaatst op 15:15h, 05 juli Beantwoorden

  Ahh, superleuk! :) Ik heb een fisheye cameraatje, maar ik heb hem eigenlijk nog nooit gebruikt… Die foto’s van je katten zijn wel heel leuk! :)

  xx

 • Eline
  Geplaatst op 17:14h, 05 juli Beantwoorden

  Wat enorm leuk, ga ze gelijk bestellen!

 • Ceetje
  Geplaatst op 17:18h, 05 juli Beantwoorden

  Ik zag de fish eye cat foto’s al op Instagram voor bij komen. Te leuke gadget dit!

 • Sara
  Geplaatst op 18:19h, 05 juli Beantwoorden

  Hey wauw dit is leuk. Ik wist echt niet dat dit bestond zeg, voor op een telefoon. Wanneer ik een nieuwe telefoon heb ga ik zeker ook e-Bay afstruinen naar leuke gadgets voor mijn foontje.

 • Romy | Big Cozy Sweater
  Geplaatst op 19:58h, 05 juli Beantwoorden

  Wat leuk dit! Jammer dat ik geen Iphone heb!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:19h, 05 juli Beantwoorden

   Je hebt ze ook voor andere smartphone op eBay, dat moet je even zoeken! :)

 • jana
  Geplaatst op 20:16h, 05 juli Beantwoorden

  Wat zien de foto’s er leuk uit :) x

 • Melissa
  Geplaatst op 20:53h, 05 juli Beantwoorden

  Wat leuk!

 • chucky1012
  Geplaatst op 22:00h, 05 juli Beantwoorden

  Zo leuk en heel handig! Ik was er zeer benieuwd naar ;-)

 • Kim / Vintage & Beauty
  Geplaatst op 23:22h, 05 juli Beantwoorden

  Ik hou van ebay haha! Zulke leuke dingen daaro :)

 • Rianne
  Geplaatst op 22:03h, 06 juli Beantwoorden

  Gaaf! Dat wil ik ook wel!

Geef een reactie