IN2EARS SIERAADOORTJES - LoisLorinde.nl
17435
post-template-default,single,single-post,postid-17435,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

IN2EARS SIERAADOORTJES

oortjes3

Ja, nieuwe dingen bestaan nog! Laatst kwam er namelijk een erg gaaf pakketje binnen met een paar sieraadoortjes. Sieraadoortjes zijn niet alleen om muziek mee te luisteren, maar ook om te gebruiken als mooie accessoire voor je outfit. Het idee is zo simpel, en toch had ik het nog nooit ergens gezien. De sieraadoortjes van In2Ears zijn er in veel verschillende vormen en kleuren. Kijk je mee?

in2ear2

De Blue Angela sieraadoortjes kosten € 25,- per stuk en zijn te bestellen op In2Ears.nl.

Altijd leuk als er een persoonlijk briefje bij een pakketje zit. Ook zitten de sieraadoortjes goed verpakt in een mooie plastic huls. De sieraadoortjes van In2Ears hebben ook nog eens leuke namen. Eerst twijfelde ik nog tussen Blue Angela en Laughing Lieke, maar koos uiteindelijk toch voor Blue Angela.

in4ear

in4ear3

De Blue Angela sieraadoortjes hebben een wit draadje met blauwe metallic kralen eraan Even wat anders dan een saai zwart draadje. En door de kralen raakt het ook bijna niet de knoop, dat probleem kennen wij allemaal wel denk ik. Alle sieraadoortjes zijn in-ear. Dat kwam mooi uit want ik gebruik altijd al in-ear oortjes omdat ik dat het fijnste vind.

in2ear4

Natuurlijk was ik ook erg benieuwd naar de kwaliteit van de oortjes. En ik ben aangenaam verrast! Het geluid is echt goed. Maar niet alleen de kwaliteit van het geluid, maar ook de oortjes zelf zijn van kwaliteit. Lekker stevig.. De kralen maken de oortjes wat zwaar, waardoor ze sneller uit je oren vallen. Dat kleine minpuntje is gelukkig makkelijk op te lossen door gewoon voorzichtig te doen.

oortjes4

oortjes2

oortjes1

Haha, ik ging een beetje los met het spiegelen van mijn foto’s. Het eindresultaat vond ik best wel tof dus ik besloot de foto’s te gebruiken in de blogpost. Zoals je ziet kunnen deze blauwe sieraadoortjes echt wat toevoegen aan je outfit. En er zijn nog veel meer verschillende sieraadoortjes die je kan combineren.

ooor

De Blue Angela sieraadoortjes zien er prachtig uit en maken je outfit nét wat specialer. De oortjes zijn stevig, raken bijna niet in de knoop en de geluidskwaliteit is echt goed. Het idee van sieraadoortjes vind ik heel leuk en origineel. Ik ben erg benieuwd naar alle soorten sieraadoortjes die ooit gaan komen.

De In2Ears sieraadoortjes kosten tussen de € 14,00 en € 32,50 per stuk en zijn online te bestellen.

Hoe luister jij je muziek?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

9 Reactie's
 • Denise
  Geplaatst op 14:32h, 16 oktober Beantwoorden

  Wauw, hoe leuk zijn deze oortjes! <3

 • Stephanie
  Geplaatst op 15:06h, 16 oktober Beantwoorden

  Super tof!!

 • chucky1012
  Geplaatst op 16:39h, 16 oktober Beantwoorden

  Wat mooi ;-)

 • Kelly
  Geplaatst op 16:55h, 16 oktober Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk!

 • Claudia
  Geplaatst op 18:31h, 16 oktober Beantwoorden

  Dat is echt tof. Als je veel muziek luistert, ziet dat er super stoer uit.

 • Manon
  Geplaatst op 19:02h, 16 oktober Beantwoorden

  Ze zijn echt leuk !!!!

 • Petra
  Geplaatst op 20:13h, 16 oktober Beantwoorden

  Ohhhh wat gaaf!

 • Mariska
  Geplaatst op 20:44h, 16 oktober Beantwoorden

  Ah wat ziet dat er leuk uit zeg :)

 • Pingback:IN2EARS SIERAADOORTJES | Mode Blogs
  Geplaatst op 22:25h, 22 oktober Beantwoorden

  […] Ja, nieuwe dingen bestaan nog! Laatst kwam er namelijk een erg gaaf pakketje binnen met een paar sieraadoortjes. Sieraadoortjes zijn niet alleen om muziek mee te luisteren, maar ook om te gebruiken als mooie accessoire voor je outfit. Het idee is zo simpel, en toch had ik het nog nooit Lees verder […]

Geef een reactie