I'M BACK + LOISLORINDE.NL 5 JAAR! - LoisLorinde.nl
27930
post-template-default,single,single-post,postid-27930,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

I’M BACK + LOISLORINDE.NL 5 JAAR!

Je leest het goed. Na 7 maanden niks meer online te hebben gezet, ben ik terug. En wel op de dag dat LoisLorinde.nl 5 jaar bestaat!

Waarom ik weg was? In februari begon ik mijn stage bij Studio Room, waarbij ik een heleboel mooie opdrachten voor LINDA. heb mogen doen. Tijdens mijn stageperiode ging mijn gezondheid achteruit en kwam ik erachter dat ik tertiaire bijnierschorsinsufficiëntie had ontwikkeld door langdurig gebruik van hormoonzalven bij constitutioneel eczeem. Wat dat precies inhoudt kan je Googlen, maar kortom weinig energie en slecht herstel. Ik had weinig fut meer om te bloggen. Ook mijn perfectionisme hield me tegen om iets te plaatsen omdat ik niks goed genoeg vond.

Maar ik ben er weer! Zoals je ziet wilde ik deze ‘comeback’ maken met een nieuw logo en nieuwe lay-out. De nieuwe site is nog niet af, maar jullie zullen snel genoeg zien wat ik nog meer voor jullie in petto heb. Tot die tijd blijft elke vrijdag Friday DIYday en vanaf nu zelfs in video-vorm. Wil je niks missen? Volg mij dan alvast op YouTube. Ik wil mijn video skills verbeteren door te experimenteren met beeld en geluid. Geen zorgen, ik zal elke DIY ook uitschrijven zodat je het elk moment terug kan lezen. Tot morgen!

liefsloisje

12 Reactie's
 • Mirjam Geerdink
  Geplaatst op 08:49h, 05 oktober Beantwoorden

  Welkom terug en ik hoop dat het nu beter met je gaat! 🌸

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:11h, 06 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Mirjam!!

 • Madelon
  Geplaatst op 10:10h, 05 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je blog en welkom terug! Klinkt als een heftige periode, ik hoop dat het nu beter met je gaat!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:11h, 06 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Madelon!! :D

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 11:47h, 05 oktober Beantwoorden

  Welkom terug en Gefeliciteerd met je blog.
  Wat leuk dat je opdrachten voor Linda had.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:11h, 06 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Anita! Jaaa, het was erg gaaf om te mogen doen.

 • chucky1012
  Geplaatst op 15:29h, 05 oktober Beantwoorden

  Welcome back…..
  Jeetje ik had je zo verschrikkelijk gemist maar logisch dat je gezondheid en werk voor gaan…
  Gefeliciteerd en ik hoop nog heel lang van jouw mooie en fijne artikelen te kunnen genieten op je blog….
  Top dat jij voor Linda zoveel mocht doen.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:14h, 06 oktober Beantwoorden

   Dank je wel! Aaawh, dat vind ik heel lief om te horen.

 • Dinja
  Geplaatst op 20:57h, 05 oktober Beantwoorden

  Welkom terug! Ik hoop dat het inmiddels alweer een beetje beter met je gaat :)
  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je blog, dat is zeker een feestje waard!
  Ik lees liever maar ben wel benieuwd naar je DIYs :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:17h, 06 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Dinja! Jaa, het gaat om korte video’s, maar ik zal elke DIY ook uitschrijven! :)

 • Jessica J.
  Geplaatst op 12:02h, 06 oktober Beantwoorden

  Welkom terug en meteen ook gefeliciteerd met je blogjaardag! Vijf jaar, wauw, mooie mijlpaal! Ik vind je nieuwe logo erg tof en vooral origineel! En hopelijk voel je je intussen een beetje beter. :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:53h, 13 oktober Beantwoorden

   Oeeh dank je wel voor het grote compliment! Heb duurde erg lang voor ik tevreden was met het logo, haha! Dank je! :)

Geef een reactie