MIJN ILLUSTRATIE KAARTJES INKLEUREN - LoisLorinde.nl
28015
post-template-default,single,single-post,postid-28015,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MIJN ILLUSTRATIE KAARTJES INKLEUREN

De illustratie kaartjes uit mijn webshop zijn zwart-wit, maar je kan ze natuurlijk ook zien als een mini kleurplaat. Ik probeerde een aantal tekenmaterialen uit! Let’s go.

Op de bovenste twee foto’s zie je wat experimenten met waterverf. Omdat het papier wat gladder is duurt het langer voordat de verf droogt. Hierdoor kan je de kleuren makkelijker in elkaar laten overlopen. De leukste variant vind ik de kaart waarbij ik de beertjes wit heb gelaten en eromheen gekleurde stippen heb geschilderd.

Met potlood kan je nog iets gedetailleerder te werk gaan. Dit zijn waterverfpotloden van de Action, die je met een nat penseel kan vervagen voor een mooi egaal effect. Watervaste stiften (Sharpies) werken ook goed. Gewone stiften gaan helaas snel vlekken, dus dan moet je erg voorzichtig te werk gaan.

Het maakt een kaartje net wat persoonlijker en uniek! En stiekem is kleuren ook gewoon erg leuk en ontspannend. Maar zwart-wit zijn de kaartjes natuurlijk ook tof. Bestel een set van 4 verschillende illustratie kaarten voor 5 euro in de shop! Ze zijn ook los verkrijgbaar.

liefsloisje

1 Reactie

Geef een reactie