► IKEA GINGERBREAD HOUSE - LoisLorinde.nl
28388
post-template-default,single,single-post,postid-28388,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

► IKEA GINGERBREAD HOUSE

Dit is de eerste keer dat ik een gingerbread house in elkaar zet. Iets dat ik stiekem al jaren een keer wilde doen. Kom alvast in de kerstsferen en bekijk mijn klunzige video! Uiteraard met vrolijk kerstmuziekje.

Hahaha. Tijdens het in elkaar zetten van het gemberkoekhuis werden mijn handen zo plakkerig dat ik ze tussendoor wel 5x gewassen heb. Wat kliederboel. De ene muur is uit elkaar gevallen en er zit overal suikerlijm. Ondanks dat mijn gingerbread house niet helemaal uitgepakt zoals gehoopt, vind ik het wel een hele gezellige decoratie. En van een afstandje valt het allemaal best mee.

De gingerbread house set kocht ik bij IKEA en de Frozen sprinkles kocht ik bij de Action.

Heb jij wel eens een gingerbread house in elkaar gezet en versierd? En maak jij er ook zo’n zooitje van?

liefsloisje

3 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:36h, 12 december Beantwoorden

  Zo leuk ;-)

 • Nienke
  Geplaatst op 21:27h, 12 december Beantwoorden

  Hahaha, het ziet er toch wel aardig uit hoor.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:59h, 08 januari Beantwoorden

   Hahaha, ja het valt ook wel mee!

Geef een reactie