IK BEN AFGESTUDEERD! - LoisLorinde.nl
29893
post-template-default,single,single-post,postid-29893,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

IK BEN AFGESTUDEERD!

Ik ben afgestudeerd! Mijn opleiding Communication and Multimedia Design is gisteren afgerond met een 7,5!

Ik kan het nog niet helemaal geloven; maar ik ben klaar! Zoals velen van jullie weten was dit de reden dat ik minder actief geblogd heb de laatste tijd. Maar ik zit, zoals gewoonlijk, bomvol met ideeën voor DIY’s, recepten, webshop producten en meer. Ik ga nog een beetje rustig aan doen maar ik denk dat jullie wel weer elke vrijdag een blogpost kunnen verwachten.

Veel liefs!

liefsloisje

4 Reactie's
 • Anneke van Dijken
  Geplaatst op 22:28h, 30 augustus Beantwoorden

  Gefeliciteerd.
  Geniet van je rust.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:19h, 31 augustus Beantwoorden

   Dank je wel, Anneke!

 • Jessica J.
  Geplaatst op 10:06h, 01 september Beantwoorden

  Gefeliciteerd, Lois! Geniet nu maar even van je welverdiende rust! 🙂

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:06h, 02 september Beantwoorden

   Dank je wel, Jessica!

Geef een reactie