H&M SPRING FAVORITES - LoisLorinde.nl
2278
post-template-default,single,single-post,postid-2278,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

H&M SPRING FAVORITES

H&M0Donderdag kwam bij mij de H&M Spring catalogus binnen en ik ben meteen gaan zitten met een bak popcorn om alles goed te bekijken. En natuurlijk aan te vinken wat ik allemaal leuk vind. Benieuwd naar mijn favorieten van de lente collectie?

H&M2Laten we beginnen met wat leuke tops. Een mooie beige lichtroze blouse, een felle tanktop met ‘LIKE’ er op en een leuk shirt met verschillende kleurtjes. En oooh, die top met aztec print en franjes. Perfect voor over een bikini top met spijkershorts eronder. Summer feeling.. Hmm, het moet eerst nog lente worden.

H&M3De witte top met half kant en half normaal vind ik heel gaaf, net als het printje van de zwart-witte jeans. Deze high low skirt ga ik zeker kopen, het is tenslotte een wishlist item. En wat dacht je van deze mooie mintgroene trui voor de koudere dagen in de lente?

H&MEn natuurlijk niet te vergeten de accessoires. Een hele gave tas, clutch, armband met roze studs en een ander mooi armband setje. En deze ringen vind ik ook erg speciaal, de eerste met verschillende kleuren steentjes en de ander als een soort rondgedraaide dubbele pijl. Als je begrijpt wat ik bedoel.. je kan het ook gewoon ringen met spikes noemen. :)

Is het jullie ook opgevallen dat er veel roze- en mintkleurige tinten in de H&M lente collectie zitten? En welke is jouw favoriet?

Liefs,
Lois Lorinde

23 Reactie's
 • Sofie
  Geplaatst op 07:52h, 11 januari Beantwoorden

  Wat een leuke items! Ik vind vooral de ringen en de high low skirt gaaf :)

 • Myrthe
  Geplaatst op 08:02h, 11 januari Beantwoorden

  Wauw wat een mooie items! Deze had ik allemaal nog niet gezien, vooral roze shirt en de waterfall-rok vind ik echt leuk. Ik ga meteen even op de site kijken (:

 • Sas
  Geplaatst op 08:52h, 11 januari Beantwoorden

  Oh zo leuk! Heb net zelf een bestelling gedaan bij H&M <3

 • Vintagirie
  Geplaatst op 09:26h, 11 januari Beantwoorden

  Dat shirt met die franjes vind ik echt gaaf. Alleen niet de goede kleur voor mij. En dat shirtje met half kant is echt te gek. Misschien dat ik die ook nog ga scoren.

 • MarCreaties
  Geplaatst op 09:35h, 11 januari Beantwoorden

  Hele leuke items!
  Vooral de tops en de ringen die je hebt uitgezocht zijn superleuk! :D

 • Jorinde
  Geplaatst op 10:17h, 11 januari Beantwoorden

  Erg leuke items! Vooral de blouse vind ik mooi.

 • Kimberly
  Geplaatst op 10:42h, 11 januari Beantwoorden

  Dat roze topje is leuk! :D

 • Chiara
  Geplaatst op 10:50h, 11 januari Beantwoorden

  Oh leuk leuk! Ik zou echt heeel graag die mint groene sweater en die zwarte rok willen!

 • Bram
  Geplaatst op 11:17h, 11 januari Beantwoorden

  Leuke ! vooral die onderste ring is leuk (: Daar gaat je kleedgeld weer haha. <3

 • Juudith
  Geplaatst op 12:04h, 11 januari Beantwoorden

  leuke dingetjes!! vind het shirt met de franjes eraan zoooo leuk!!

 • Malou
  Geplaatst op 12:41h, 11 januari Beantwoorden

  Hele leuke items!

 • Fashionique
  Geplaatst op 13:08h, 11 januari Beantwoorden

  Super leuke dingen heb je uitgekozen vooral die top met aztec print en franjes!

 • Nina
  Geplaatst op 13:14h, 11 januari Beantwoorden

  dat eerste blousje wil ik ook en die armbanden, leukleuk!

 • Demi
  Geplaatst op 13:28h, 11 januari Beantwoorden

  je hebt echt leuke dingen uitgekozen! ik denk dat je een beetje dezelfde kledingsmaak als mij hebt haha

 • sophie
  Geplaatst op 15:18h, 11 januari Beantwoorden

  Leuke items, ik vind ook dat ze erg leuke dingen hebben!

 • Sharon
  Geplaatst op 15:34h, 11 januari Beantwoorden

  Zo’n high/low rokje is zo leuk!

 • Chayenne
  Geplaatst op 16:59h, 11 januari Beantwoorden

  Ik heb de collectie nog niet bekeken, maar volgens mij moet ik dit wel snel gaan doen!
  Leuke items.

 • Josephine
  Geplaatst op 21:30h, 11 januari Beantwoorden

  Het eerste blouseje vind ik mooi :)

 • Natiza
  Geplaatst op 21:43h, 11 januari Beantwoorden

  Aaah super leuk!!

 • Karen
  Geplaatst op 01:07h, 12 januari Beantwoorden

  Hoe tof! Tegen die tijd zeker even in de H&M kijken of de legging ook bij mij ligt. En weet je toevallig of die blauwe tas, in de foto: linksboven, er ook in het zwart komt? Thanks!

  • LoisLorinde
   Geplaatst op 08:48h, 12 januari Beantwoorden

   Ik heb geen idee, ze hebben hem tot nu toe alleen in het donkerblauw en roze :)

 • Bo
  Geplaatst op 01:49h, 12 januari Beantwoorden

  Echt leuke spulletjes hebben ze!

 • Amanda
  Geplaatst op 15:59h, 12 januari Beantwoorden

  Die mintgroene trui gecombineerd met de andere kleuren vind ik erg mooi!

Geef een reactie