HETTY BUREAU STOFZUIGER - LoisLorinde.nl
21576
post-template-default,single,single-post,postid-21576,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

HETTY BUREAU STOFZUIGER

hettystofzuiger5

Vorige week reviewde ik het Bath Caddy badrek dat ik van Coolgift had ontvangen. En vandaag een ander grappig item uit de webshop: de Hetty bureau stofzuiger. We kennen allemaal wel de grote Henry en Hetty stofzuigers, maar nu is er ook een kleine variant voor je bureau!

hettystofzuiger

hettystofzuiger2

Na het openen van de boos moet je het stofzuigertje zelf nog even in elkaar zetten. Gelukkig is dat zo gebeurd! De bureau stofzuiger is ongeveer 10 bij 10 centimeter. Bij de stofzuigerslang zitten ook twee opzetstukjes. Een standaard opzetstuk en een dun opzetstuk voor lastigere plekjes.

hettystofzuiger3

hettystofzuiger4

Er gaan drie AA batterijen in die je zelf nog even tevoorschijn moet toveren. Daarna kan de stofzuigerslang eraan vast worden gemaakt en het bolle hoedje erop worden geklikt. Nu kan je mini stofzuigertje worden gebruikt. Is Hetty niet super schattig! En Kwalianus ook.

hettystofzuiger7

hettystofzuiger9

Op de bovenkant zit de aan- en uit-knop. Én zelfs een handig hendeltje om Hetty op te tillen. Ik moet toegeven dat de zuigkracht een beetje tegenvalt. Je voelt het nauwelijks als je er met je vinger langs gaat. Maar zoals je ziet zuigt Hetty toch wel een hoop kleine dingetjes op zoals kleine kruimels, snippertjes en puntenslijpsel. Door het hoedje eraf te klikken kan je Hetty zo weer leegmaken.

hettystofzuiger8

hettystofzuiger6

Het dunnere opzetstukje is wel heel handig kruimels tussen je toetsenbord. Helaas zijn grote kruimels toch wat te zwaar, dus Hetty zuigt zeker niet alles op. Daar heb je toch echt een echte stofzuiger voor nodig. Maar het blijft een ontzettend grappig cadeau om bijvoorbeeld te geven als iemand uit huis gaat. Dat ook nog eens functioneel is! En er natuurlijk erg schattig uitziet.

De Hetty bureau stofzuiger kost € 19,95 en is te bestellen bij Coolgift.

Wat vind jij van Hetty?


Follow

6 Reactie's
 • Liselot
  Geplaatst op 17:03h, 23 september Beantwoorden

  wat schattig! Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het lijkt me übercute als cadeautje

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:24h, 24 september Beantwoorden

   Haha, dank je! Het is ook ontzettend schattig ^^

 • chucky1012
  Geplaatst op 18:20h, 23 september Beantwoorden

  Zo funny!
  Leuk om iemand kado te geven.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:23h, 24 september Beantwoorden

   Jaaa, vooral bij een housewarming! :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 13:40h, 27 september Beantwoorden

  Wat een schattig dingetje, maar mss wat minder handig

 • Kalliopia
  Geplaatst op 23:06h, 30 september Beantwoorden

  Haha, dit is echt zoiets dat ik meteen zou willen kopen en er waarschijnlijk heel lang heel blij om zou zijn (maar allicht niet nodig heb :D)

Geef een reactie