HEMA METALLIC EYE LINERS - LoisLorinde.nl
17722
post-template-default,single,single-post,postid-17722,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

HEMA METALLIC EYE LINERS

hemaliner2

Zoals ik in mijn shoplog al aangaf zit ik midden de zoektocht naar de perfecte vloeibare eyeliner. Nu was het tijd om het bij HEMA te proberen. HEMA heeft lekker veel vrolijke eyeliner kleurtjes, dat is al een heel groot pluspunt. Om een uitgebreidere review te kunnen schrijven koos ik meteen voor vier metallic eyeliners. Brons, zilver, blauw en paars. Kijk je mee?

hemaliner3

Waarom een eyeliner zoektocht? Bijna een jaar geleden was er bij Zeeman ineens Nivea make-up te koop. Uit nieuwsgierigheid kocht een oogschaduw en een vloeibare eyeliner. Tot mijn verbazing was de eyeliner helemaal perfect. Supergoed pigment, blijft de hele dag zitten, brengt makkelijk aan en vlekt niet. Helaas is deze niet meer te koop. Althans, niet bij de Zeeman filialen waar ik ben gaan kijken. De Nivea eyeliner is wel te bestellen bij buitenlandse webshops maar voor veel te veel geld. En daarom ben ik dus opzoek naar een nieuwe budget eyeliner! De vloeibare eyeliners van Essence, Catrice, Rimmel, MUA en Elf vind ik nét niet fijn genoeg. Andere aanraders zijn natuurlijk altijd welkom!

hemaliner4

HEMA heeft lekker veel eyeliner kleurtjes. De kleuren brons (73), zilver (74), blauw (75) en paars (76) trokken mij het meeste aan. Vooral met de feestdagen die er aan komen. Vrolijk en feestelijk!

hemaliner6

Van alle soorten eyeliners vind ik de vloeibare met een dun kwastje het fijnste. Bij het swatchen in de winkel was ik al enthousiast. Je kan er gemakkelijk een mooie scherpe wing mee creëren.

hemaliner9

Het pigment van de metallic eyeliners is super. Met één veegje heb je al genoeg kleur op je oog! Alleen bij de zilveren eyeliner moet je twee laagjes aanbrengen voor hetzelfde effect. Het is moeilijker om lichte kleuren goed gepigmenteerd te krijgen. Voor de eerste look creëerde ik een ombre winged eyeliner om de bronzen en zilveren eyeliner te showen. Het past erg mooi bij elkaar!

hemaline8

Nog mooier vind ik de combinatie van paars en blauw, zoals bij deze look! De blauwe eyeliner is best fel en valt lekker op. Gek genoeg lijkt de paarse eyeliner wat matter op te drogen dan de anderen. Niks mis mee, maar het maakt de eyeliner wel net wat minder metallic.

hemaliner

De eyeliner vlekt niet, maar na een paar uurtjes begint het wel af te brokkelen. Ook als ik een oogschaduwbasis gebruik. Jammer. Toch niet de perfecte eyeliner. Ondanks het goede pigment, het fijne dunne kwastje en de prachtige kleurtjes. In combinatie met wat oogschaduw blijft het wel beter zitten. Daarom zal ik ze af en toe nog wel gebruiken!

De HEMA Metallic Eye Liners kosten € 2,50 per stuk en zijn natuurlijk te koop bij HEMA.

Wat vind jij van ombre eyeliner?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • Susan | ishootlovee.com
  Geplaatst op 14:50h, 23 november Beantwoorden

  Jammer dat ze niet lang mooi blijven zitten :(
  De kleuren zijn wel erg tof!
  Susan

 • Manon
  Geplaatst op 14:55h, 23 november Beantwoorden

  Ik vind de kleuren leuk! Jammer dat ze niet lang blijven zitten

 • Kelly
  Geplaatst op 15:08h, 23 november Beantwoorden

  Leuke kleuren!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 16:00h, 23 november Beantwoorden

  Leuke kleuren, ook leuk gedaan met dat ombre weet niet of dat mij gaat lukken aangezien ik het al lastig vind om eyeliner in 1 kleur aan te brengen.. haha

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:49h, 25 november Beantwoorden

   Voor het mij lukte om een strakke lijn aan te brengen heb ik eerst maanden moeten oefenen, haha!

 • Angelique
  Geplaatst op 16:25h, 23 november Beantwoorden

  Wat een leuk effect!

 • jana
  Geplaatst op 16:30h, 23 november Beantwoorden

  Jammer dat ze niet zo goed blijven zitten, maar ze zien er wel mooi uit :D x

 • Mariëlle
  Geplaatst op 18:52h, 23 november Beantwoorden

  Ik heb de blauwe zelf ook, de bruine zou ik ook nog wel willen :)

 • Lotje
  Geplaatst op 19:22h, 23 november Beantwoorden

  Jammer idd dat ze niet zo goed blijven zitten maar ik vind je ombre eyeliner heel mooi gelukt!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:49h, 25 november Beantwoorden

   Bedankt voor je lieve compliment!

 • dana
  Geplaatst op 23:13h, 23 november Beantwoorden

  Ik vind je ombre eyeliner wel origineel! Jammer dat ze snel af brokkelen :(

 • Petra
  Geplaatst op 11:49h, 24 november Beantwoorden

  De kleuren vind ik heel erg leuk, de ombre eyeliner spreekt mij erg aan …

 • Rachel
  Geplaatst op 15:16h, 24 november Beantwoorden

  wauw ziet er goed uit! liefs

 • J steenbakkers
  Geplaatst op 19:55h, 21 september Beantwoorden

  Ik vindt de eyeliner metallic van hema echt het einde
  Blijft bij mij de hele dag zitten
  Nu zijn ze niet meer te krijgen
  En daar ben ik niet blij mee
  Help waar kan ik ze nog krijgen
  Jolanda steenbakkers

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:49h, 26 september Beantwoorden

   Wat jammer dat ze er niet meer zijn! Ik heb geen idee of ze nog terug komen, helaas..

 • Astrid van Rijn
  Geplaatst op 19:49h, 25 december Beantwoorden

  Hoi, ik ben ook al een tijd op zoek naar de eyeliner metallic donker blauw en donkergroen ooit bij de Hema gekocht.
  Komen deze weer terug in de winkel?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:10h, 27 december Beantwoorden

   Hallo Astrid,

   In deze blogposts vertel ik mijn mening over de HEMA eyeliners die ik toentertijd zelf gekocht heb. Ik heb helaas geen contact met HEMA dus ik zou niet weten of ze weer in het assortiment komen. Hopelijk heb je een fijne kerst gehad!

   Groet,
   Lois

Geef een reactie