HEMA HIGH PIGMENTED EYE SHADOW + LOOK - LoisLorinde.nl
15407
post-template-default,single,single-post,postid-15407,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HEMA HIGH PIGMENTED EYE SHADOW + LOOK

hemalook4

Afgelopen zondag liep ik met Heleen door de HEMA en toen zag ik deze oogschaduw doosjes liggen. ‘Hé, die ken ik nog niet!’ dacht ik. Het patroontje van de High Pigmented Eye Shadow zag er prachtig uit en ik moest ik hem hebben. Benieuwd naar de veelbelovende swatches én kleurrijke ooglook? Lees dan verder!

hemalook1

HEMA High Pigmented Eye Shadow kost €9,- en is te koop bij HEMA.
De verpakking is mooi en clean. De nieuwe HEMA verpakkingen zijn plat zodat je ze goed kan stapelen, en dat is deze ook. Voor de foto’s moest ik wachten met swatchen dus ik zocht stiekem al wat reviews op. En dat zag er veelbelovend uit.

hemalook6

Eigenlijk had ik nog nooit zoveel verschillende oogschaduw kleurtjes in één cirkeltje gezien. Erg handig voor op reis ook. Het prachtige patroontje doet me een beetje denken aan Yin Yang, een van de redenen dat ik hem kocht.

hemaoog2

Well done, HEMA! Als er staat high pigmented eye shadow dan willen we ook hoog gepigmenteerde oogschaduw. En dat maakt HEMA zeker waar! Goud en wit zijn wat poederig, maar de rest is lekker romig. Jammer wel dat de oogschaduw kleurtjes geen namen hebben, dat zou ik al een hele leuke verbetering vinden.

hemalook7

Je kan heel veel verschillende looks maken met deze kleurtjes maar ik besloot lekker gek te doen en elke kleurtje te gebruiken. Lekker opvallend en kleurrijk, daar hou ik wel van. Al vind ik dit net iets teveel voor een dagelijkse look. Wat vind jij?

hemaoog

Sssht, stiekem had ik maar één oog opgemaakt. Voor de grap wilde ik een fullface foto doen maar dat zag er niet uit. Dan maar door de helft! Deze foto plaatste ik gister al op Instagram en ik kreeg heel veel lieve reacties, dank jullie wel. <3

hemalook3

De 9 euro die ik betaalde vond ik wel wat prijzig voor HEMA, maar was het helemaal waard. De oogschaduw ziet er prachtig uit en is super gepigmenteerd! Heel handig ook voor op reis, veel verschillende kleurtjes in één cirkel. Het lijkt mij gaaf als er meer variaties komen met ook matte kleurtjes. :D

HEMA High Pigmented Eye Shadow kost €9,- en is te koop bij HEMA.
Kendje jij dit oogschaduw doosje al?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

27 Reactie's
 • Eline
  Geplaatst op 09:53h, 08 april Beantwoorden

  Wat leuk! Deze heb ik ook nog nooit gezien, mooie kleurtjes en hele toffe look!

 • dionne
  Geplaatst op 10:03h, 08 april Beantwoorden

  Hij ziet er heel mooi uit, maar ik vind 9 euro voor iets van de Hema best duur..

 • Dana
  Geplaatst op 10:39h, 08 april Beantwoorden

  Ik had hem wel ergens voorbij zien komen maar hij blijft nog steeds tof!

 • Angelique
  Geplaatst op 10:46h, 08 april Beantwoorden

  wat een grappig palette, mooie look heb je er mee gemaakt

 • claudia
  Geplaatst op 10:49h, 08 april Beantwoorden

  Wat een bijzonder palette! Heel veel verschillende kleurtjes!

 • Jana
  Geplaatst op 10:55h, 08 april Beantwoorden

  Mooie felle kleurtjes :)

 • DIY Monday
  Geplaatst op 11:00h, 08 april Beantwoorden

  Wat een leuke verpakking, die heb ik nog niet zien liggen in de Hema! Spijtig dat ik meestal toch voor de nude looks kies ;)

 • Jana
  Geplaatst op 11:43h, 08 april Beantwoorden

  Leuke palette en erg mooie ooglook :D x

 • Michaela
  Geplaatst op 12:37h, 08 april Beantwoorden

  Geweldige look! Zo kleurlijk!

 • Miss Sentinelli
  Geplaatst op 12:58h, 08 april Beantwoorden

  Echt leuk zeg! Deze kende ik nog niet :). Hele mooie kleurtjes en je look ziet er echt mooi uit!

 • Sheling
  Geplaatst op 13:04h, 08 april Beantwoorden

  Wauw wat mooi zeg! En ook voor die prijs is het best leuk! Haha grappig, ik maak meestal ook verschillende ooglooks voor meerdere artikelen of foto’s dus dan heb ik ook ongelijke ogen haha ;) Heel herkenbaar :) Ik vind die paars echt mooi uitkomen btw!

 • Dagmar
  Geplaatst op 13:43h, 08 april Beantwoorden

  Wat een prachtig artikel heb je ervan gemaakt en super mooie look! Wat een fijn item, mooie kleuren en prachtige foto’s <3

 • Rosanne
  Geplaatst op 14:27h, 08 april Beantwoorden

  Wat een gave look heb je ermee gemaakt zeg! En je halve oog vind ik heel mooi opgemaakt hihi.
  liefs x

 • Mandy
  Geplaatst op 14:35h, 08 april Beantwoorden

  Het ziet er echt leuk uit en de kwaliteit is goed! Alleen lijkt het me wel lastig werken, omdat sommige kleurtjes zo klein zijn in het doosje.

 • Petra
  Geplaatst op 15:59h, 08 april Beantwoorden

  nee, heb ik nog niet gezien bij de Hema, maar wat een kleurtjes, zo mooi helder en fel…helemaal mijn smaak!…Top!

 • Sara
  Geplaatst op 17:01h, 08 april Beantwoorden

  Wauw wat een pigment! Je hebt er echt een bijzonder mooie look mee gemaakt. Super gaaf.

 • Lyana
  Geplaatst op 18:08h, 08 april Beantwoorden

  Waw, prahtig pallette! De kleuren zien er erg goed uit, dit heeft Hema goed voor elkaar gekregen!

 • Manon
  Geplaatst op 18:14h, 08 april Beantwoorden

  Ik vind hem er heel mooi uitzien , ben al een paar keer terug geweest naar de Hema maar allebei de keren twijfelde ik

 • Stella
  Geplaatst op 18:16h, 08 april Beantwoorden

  Niet zo mijn ding maar je hebt er wel een leuke look van gemaakt :) Ik heb deze trouwens ook nog nooit ergens voorbij zien komen!

 • BeautyNailsJana
  Geplaatst op 20:22h, 08 april Beantwoorden

  Superleuke look! Voor mij toch ook iets te veel kleur voor een dagelijkse look :)

 • Beautyjuf
  Geplaatst op 20:31h, 08 april Beantwoorden

  Deze oogschaduw heb ik al meerdere keren in mijn handen gehad, maar iedere keer weer teruggelegd. Om de één of andere reden weet ik niet zo goed hoe ik de kleuren moet combineren. Dus, thanks voor je inspiratie :-)

 • Tess Evea
  Geplaatst op 20:45h, 08 april Beantwoorden

  Oh wauw, wat een goede pigmentatie zeg. Ik vind dat je er ook een hele leuke ooglook mee hebt gemaakt, tof!

 • Angela
  Geplaatst op 20:50h, 08 april Beantwoorden

  Het zijn niet mijn oogschaduwkleuren maar het ziet er zo tof uit!

 • Esmée
  Geplaatst op 22:08h, 08 april Beantwoorden

  Ik zag deze van de week liggen, maar ik twijfelde. Hij ziet er zo mooi uit! De pigmentatie is top! x

 • Bertine
  Geplaatst op 22:51h, 08 april Beantwoorden

  heel mooi pigment maar vind het wel te duur voor een hema palette

 • Kirsty
  Geplaatst op 22:56h, 08 april Beantwoorden

  Wauw die pigmentatie ziet er erg goed uit zeg! Je look vind ik ook erg mooi! :) Vind hem wel wat prijzig voor Hema, maar de kwaliteit ziet er wel heel goed uit!

 • Ceetje
  Geplaatst op 23:18h, 13 april Beantwoorden

  Wat heb je er een goede (one eyed) look mee gemaakt!

Geef een reactie