HAPPY NEW YEAR! - LoisLorinde.nl
31526
post-template-default,single,single-post,postid-31526,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HAPPY NEW YEAR!

Ik wens je een prachtig 2020! Voor dit GIFje ben ik aan de slag gegaan met een spirograaf op holografisch kraspapier. Dit heb ik vervolgens geanimeerd in After Effects. Vanaf nu wil ik elk jaar een (bewegend) nieuwjaarskaartje maken.

En eindelijk is het zover: vanaf 3 januari is mijn webshop weer online! Ik ben van plan om kleine maandelijkse thema collecties te lanceren van handgemaakte decoraties en accessoires. Met als eerste collectie: Glorious Galaxy. Op Instagram zijn al een aantal dingen voorbij gekomen.

Verder heb ik geen grote concrete doelen, maar wil ik mij vooral focussen op zowel mijn fysieke als mentale gezondheid.

Hoe hoop jij dat jouw 2020 eruit ziet?

liefsloisje

 

Geen reactie's

Geef een reactie