HAPPY NEW YEAR! - LoisLorinde.nl
32210
post-template-default,single,single-post,postid-32210,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HAPPY NEW YEAR!

Wat doe je als je dit jaar geen vuurwerk mag afsteken? Bellen blazen! Bubbelend het nieuwe jaar in.

Afgelopen maanden heb ik elke vrijdag een nieuwe blogpost online gezet en dat vergde meer energie van mij dan gehoopt. Voorafgaand heb ik ook lang vooruit gewerkt om al mijn kerstideeën te kunnen uitwerken. Ik heb genoten van alle enthousiaste reacties, hier op mijn blog en op Instagram! Maar mijn gezondheid is nog steeds een probleem zonder duidelijk uitzicht op verbetering. Daarom ga ik het weer iets rustiger aan doen met bloggen. Ik heb genoeg inspiratie dus ik post gewoon wanneer het lukt. Op Instagram stories kan je ook elke zondag/maandag een foto overzicht vinden van mijn week. Dit zijn vooral hoogtepunten omdat dat de momenten zijn die ik vastleg. Maar ik ga proberen ook wat meer eerlijke dieptepunten te delen, want die zijn er ook. En een klein geheimpje: ik ben ook bezig met een geïllustreerde dichtbundel, maar dat gaat nog wel even duren.

Veel geluk en gezondheid gewenst in 2021!

Veel liefs,
Lois

liefsloisje

 

2 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 00:07h, 01 januari Beantwoorden

  Heel veel sterkte….
  .Happy New Year

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:11h, 01 januari Beantwoorden

   Dank je wel! Happy new year! :)

Geef een reactie