HAPPY NEW HAIR! - LoisLorinde.nl
21005
post-template-default,single,single-post,postid-21005,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

HAPPY NEW HAIR!

haartjess

Bij de Action kocht ik weer eens goedkope haarverf van 2,99 euro. Een jaar geleden had ik mijzelf beloofd mijn haar paars te verven als het beter zou gaan met mijn hoofdhuid. Nu heb ik eindelijk geen eczeem meer, hebben ze de paarse verf die ik wilde niet meer op voorraad. Dan maar weer rood! Na een klein huidtestje kon ik eindelijk aan de slag. En het werd iets donkerder dan verwacht.. Not so happy new hair?

haartje5

haartjes6

julie11

Tsja, ik had geen zin in dure haarverf, dus kocht ik deze ‘Fashion Professional’ verf bij de Action. Voor mij een onbekend merk. En ik ben ook zo rebels om het dan zonder verder onderzoek in mijn haar te smeren. Het leek mij een mooie rode kleur. Maar zoals je ziet pakte het iets anders uit dan de verpakking doet verwachten. In het begin was het zelfs bijna zwart. En nu – na twee keer wassen – is het al ietsje lichter.

haartjes4

haartjes

Ook lijkt mijn haar hier iets lichter en warmer door het gele licht. In het echt is het iets donkerder en heeft het een koelere rode ondertoon. Een beetje kastanjebruin. Ondanks dat het niet geworden is zoals verwacht, ben ik er erg blij mee. Oh, en tijdens het maken van foto’s kan ik moeilijk serieus blijven. Zie hier het resultaat. Misschien durf ik ooit nog eens de rest van de fotoserie te laten zien.. Hahaha!

haartjes2

Hier kan je goed het verschil zien met een jaar geleden. Niet alleen de kleur is veranderd. Nee. Mijn haartjes hebben ook wat krullies erbij gekregen. En dat vind ik stiekem wel erg leuk. Het hangt veel minder plat langs mijn gezicht. En zoals de meesten weten: ik knip mijn haar al een aantal jaar zelf. Oké, behalve die ene keer dan. Verder doe ik er ook vrij weinig mee. Af en toe een maskertje tegen de pluis, and that’s it.

Welke kleur wil jij je haar nog een keer verven?


Follow

25 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 08:59h, 29 juli Beantwoorden

  Haha wat grappig dat je er krullen bij hebt gekregen! Ik vind het mooi hoor, dat donkere :-) Ik verf mijn haar niet, heel af en toe wat highlights (en ombre okee okee haha!).

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:13h, 29 juli Beantwoorden

   Hahaha, oke, bijna niet dan! En dank je wel! :D

 • Dinja
  Geplaatst op 09:06h, 29 juli Beantwoorden

  Het staat je leuk die nieuwe kleur ;)
  Ik knip ook mijn haar zelf hoor, dat scheelt lekker veel geld (dat ik aan leukere dingen kan uitgeven :’D )

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:16h, 29 juli Beantwoorden

   Haha inderdaad! Het gaat wel prima zo, dus waarom niet zelf knippen. Kan je weer andere leuke dingen van doen :D. Mocht ik een keer iets heel nieuws willen, dan breng ik wel even een bezoekje.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:29h, 29 juli Beantwoorden

  Wel vervelend dat het een stuk duurder uitviel dan verwacht

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:18h, 29 juli Beantwoorden

   Gelukkig niet duurder, wel donkerder! Maar ben er uiteindelijk wel blij mee!

 • BySilke
  Geplaatst op 09:48h, 29 juli Beantwoorden

  Het staat je leeeeuk! Ik had felrood verwacht, maar dit kleurtje staat je ook heel goed. :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:19h, 29 juli Beantwoorden

   Haha, dat had ik inderdaad ook verwacht. Maar uiteindelijk wel een leuke verassing. Dank je wel!

 • Anniek
  Geplaatst op 10:27h, 29 juli Beantwoorden

  Haha wat leuk! Die verf hebben wij laatst ook gebruikt bij iemand met wit haar, resultaat: zo paars als wat!
  Maar dit staat je echt top!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:19h, 29 juli Beantwoorden

   Haha, wat grappig dat het zo verschilt! En paars was zeker ook niet de bedoeling, haha. Wel gaaf! En dank je wel!

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 11:17h, 29 juli Beantwoorden

  Erg leuk je haar zo!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:19h, 29 juli Beantwoorden

   Dank je wel!!

 • Manon
  Geplaatst op 18:50h, 29 juli Beantwoorden

  Ik vind deze kleur heel mooi bij je staan!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:20h, 29 juli Beantwoorden

   Awh, dank je wel Manon!

 • chucky1012
  Geplaatst op 20:13h, 29 juli Beantwoorden

  Erg mooie kleur en het staat je zo goed.
  Misschien een tip dat je het eerst had moeten blonderen voordat je het ging verven.
  Dan pakt de kleur ook veel beter.
  Ik koop haarverf etc. bij de een winkel met producten voor verschillende kapsel maar voornamelijk voor afro kapsels.
  Tegenwoordig gebruiken en kopen dames met allerlei nationaliteiten er ook producten.
  Het is niet duur.
  Maar dat is het voordeel als men in een stad woont waar men diverse mensen met van verschillende culturen heeft.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:21h, 29 juli Beantwoorden

   Aah, dank je wel! Ook bedankt voor de tip! De vorige keer kreeg ik met mijn haarkleur wel een felrood resultaat, dus vandaar. En klinkt goed!

 • Evy
  Geplaatst op 14:27h, 30 juli Beantwoorden

  Ooh wat is het mooi geworden seg!!
  Nu weten we meteen ook dat we geen rekening moeten houden met de afbeelding op de haarverf :-D
  Wie weet verkreeg je de paarse kleur wel uit een doosje blonde haarverf :p Hihi

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:52h, 30 juli Beantwoorden

   Dank je wel, Evy! Hahaha, inderdaad, dat zou wel heel grappig zijn!

 • Anneleen
  Geplaatst op 21:06h, 30 juli Beantwoorden

  Oh zo mooi! Staat je heel leuk :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:39h, 30 juli Beantwoorden

   Dank je wel Anneleen!

 • Sima
  Geplaatst op 00:05h, 20 juni Beantwoorden

  Hoi Loïs.
  Het eerste cijfer geeft de kleurhoogte vd kleur aan.
  1= zwart
  3 = donkerbruin
  4= Middenbruin
  5= lichtbruin
  6 donkerblond
  Enz

  Het 2de cijfer achter de punt is het kleurkarakter.
  3= goud
  4= koper
  5= mahonie
  6=rood
  Enz

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:55h, 21 juni Beantwoorden

   Hoi Sima,

   Wat grappig! Nooit geweten!

   • Sima
    Geplaatst op 09:02h, 21 juni Beantwoorden

    Dus toen een 3.6 was is een donkerbruin met rood daarom zo donker ????
    Dus handig om te weten. Je kan er ook een schermafbeelding van maken. Je uit-knop en homeknop beneden tegelijk induwen. Heb je het bij je. Staat dan in je gallerij

 • Sima
  Geplaatst op 09:03h, 21 juni Beantwoorden

  Suc6 volgende keer

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:10h, 21 juni Beantwoorden

   Ja, ik had er al een screenshot van gemaakt, haha. Dank je wel! :)

Geef een reactie