HANNAH CLEANSING CLAY & CLEARITY CREAM - LoisLorinde.nl
15882
post-template-default,single,single-post,postid-15882,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

HANNAH CLEANSING CLAY & CLEARITY CREAM

han

Friday DIYday is verplaatst naar zondag.

Super blij was ik toen ik deze Hannah producten ontving. Na alle goede verhalen was ik erg nieuwsgierig geworden naar het effect op mijn huid. Ik heb snel last van roodheid met mijn zeer gevoelige en snel geïrriteerde huid. Het heeft even geduurd omdat ik huidverzorging graag uitgebreid probeer. Vandaag is ‘ie dan eindelijk daar; mijn review over de Cleansing Clay en Clearity Cream van Hannah!

han4

Hannah Cleansing Clay kost € 31,50 en is te koop bij Hannah of online verkrijgbaar in de webshop.

De Cleansing Clay is een diep reinigend ‘detoxmasker’ dat zorgt voor een ontgiftend en zuiverend effect. Dat is niet het enige, het masker werkt ook kalmerend, verstevigend, stimuleert celvernieuwing, helpt tegen overtollig talg en is goed voor de doorbloeding.

han5

De basis van de Cleansing Clay bestaat uit twee natuurlijk kleisoorten, kaolien en bentoniet. Nu zegt mij dat niet zoveel, maar dat de stoffen in kleimaskers echt helpen voor mijn huid hebben ze inmiddels wel bewezen. Waar andere kleimaskers nog wel eens kunnen irriteren en juist zorgen voor roodheid, doet Cleansing Clay van Hannah dat niet. De klei voelt ontzettend zacht aan en is makkelijk aan te brengen. Een dunne laag is voldoende, dus je kan er erg lang mee doen. De geur van het masker is lekker, een beetje zoetig en kruidig. Het product ruikt alsof het werkt, zoals dat wel eens gezegd wordt, haha.

han6

Na het afspoelen van het masker is mijn gezicht echt super zacht. De huid trekt wel een klein beetje, maar dat geeft juist een schoon gevoel. Bovendien smeer ik daarna een beetje Clearity Cream op mijn gezicht en is het trekkerige gevoel weer verdwenen. Ik heb niet echt last van puistjes, maar ik heb wel grove poriën die snel verstoppen. En dat lijkt nu veel minder!

han7

Hannah Clearity Cream kost € 57,00 en is te koop bij Hannah of online verkrijgbaar in de webshop.

De Clearity Cream van Hannah is kalmerend, herstellend, verzachtend, hydraterend en bevordert de natuurlijke beschermfunctie. Wat doet deze wonder crème eigenlijk niet! De geur is heel kruidig en daar houd ik wel van. De Clearity Cream is erg dun en vloeibaar, hierdoor kan je met een kleine hoeveelheid al je hele gezicht insmeren. Ook trekt de crème ontzettend snel in de huid zonder een vettig laagje achter te laten. Mijn huid lijkt vrijwel direct rustiger en zachter.

han8

Normaal gebruikte ik juist wat vettere crèmes, zodat ik echt een beschermend olielaagje op mijn droge huid heb. Deze gebruik ik nog steeds af en toe, maar zijn nu veel minder nodig. De Clearity Cream gebruik ik voor het herstellen en kalmeren van de huid, dat doen die andere crèmes niet. Vooral nu ik de crème bijna twee maanden gebruik merk ik echt verschil!

han9

De producten zijn best wel prijzig, maar dan heb je ook wat. Gelukkig zijn ze erg zuinig in gebruik, dus ik kan nog wel even voorruit. Vooral de combinatie van de Cleansing Clay & Clearity Cream heeft ervoor gezorgd dat mijn huid een rustiger, egaler en soepeler is geworden. De verpakkingen vind ik trouwens ook erg mooi en uniek.

hannah12

Dit ben ik. Helemaal make-up loos. Zoals je ziet is mijn huid nog een piepklein beetje rood, maar ik kan je vertellen dat het echt veel minder is geworden nu ik deze producten bijna twee maanden in gebruik heb. Ik ben echt dol geworden op deze producten en kan ze iedereen aanraden. :)

Hannah Cleansing Clay kost € 31,50 en Hannah Clearity Cream kost € 57,00 is te koop bij Hannah of online verkrijgbaar in de webshop. Of ga voor meer informatie naar huidcoach.nl.

Wat is jouw favoriete huidverzoring?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 09:32h, 20 juni Beantwoorden

  Dit merk heeft geweldige producten ;-)
  Alleen is het zo duur.

  Happy Friday Xoxo

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 11:25h, 20 juni Beantwoorden

  Wat heb je een prachtige huid zeg. Jeetje, ongelofelijk. Als dit door Hannah komt, dan is het geweldig spul.
  Ziet er trouwens goed uit deze review. Positiever kan niet.
  En de flacon en pot vind ik zo luxe. Echt helemaal top.

  • Michelle Kaiser
   Geplaatst op 11:26h, 20 juni Beantwoorden

   Al vind ik het trouwens wel erg duur.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:51h, 20 juni Beantwoorden

   Mijn huid is helaas niet altijd zo egaal haha, maar de producten van Hannah hebben mij inderdaad erg geholpen!

 • Mirjam
  Geplaatst op 13:46h, 20 juni Beantwoorden

  Fijne review, het klinkt er goed voor je huid!

 • Roxanne
  Geplaatst op 14:06h, 20 juni Beantwoorden

  Deze producten vind ik er altijd zo fijn uit zien. Ik heb nog wat testproducten ervan liggen en die zijn ook zo fijn om te gebruiken. Vind ze nu alleen net iets te duur om te kopen. Maar waarschijnlijk in de toekomst. Yay!

 • Kimberley
  Geplaatst op 14:56h, 20 juni Beantwoorden

  Het lijken me echt hele fijne producten,
  maar ik blijf ze te duur vinden.

 • Manon
  Geplaatst op 15:18h, 20 juni Beantwoorden

  Lijkt me heel fijn voor je huid, goede review dankejwel!

 • Melanie
  Geplaatst op 23:20h, 20 juni Beantwoorden

  Je huid ziet er prima uit hoor! De producten van Hannah lijken mij ook erg goed; maar ze zijn wel wat prijzig….ik denk er over na. Misschien laat ik eerst eens een behandeling doen om te kijken hoe of wat. Dat wil ik graag eens doen; ook om te kijken in welke conditie mijn huid is…even sparen ;-).

 • Petra
  Geplaatst op 07:31h, 21 juni Beantwoorden

  Het ziet goed en klinkt erg goed, maar ( ja ik weet het, het is niet erg origineel) de prijs…

Geef een reactie