GOSH EYE ROLL-ON & SMOKEY EYES PALETTE + LOOK - LoisLorinde.nl
15637
post-template-default,single,single-post,postid-15637,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

GOSH EYE ROLL-ON & SMOKEY EYES PALETTE + LOOK

Bij de gezellige persdag van SimplyPR kreeg ik deze twee mooie Gosh producten mee om uit te proberen. De Prime ‘n Refresh Eye Roll-on en Smokey Eyes palette 04 Blue. Met het achtergrond heb ik een beetje lopen experimenteren, dit vond ik er namelijk goed bij passen. Ik ben benieuwd wat jullie vinden! Zijn jullie ook al benieuwd?

gosh4

GOSH Prime ’n Refresh illuminating Eye Roll-on kost €12,49 en is te koop bij Kruidvat. In dit mooie simpele tubetje van GOSH zit een fijne crème voor onder de ogen. GOSH belooft dat de Eye Roll-on de huid meteen een stuk strakker maakt voor een frisse uitstraling.

En ik vind hem heerlijk! Je rolt de crème op je ogen met drie metalen bolletjes. Deze voelen ook nog eens lekker koud aan en zorgen voor een fris gevoel, heerlijk voor in de ochtend. Echt last van wallen of rimpers heb ik niet, dus daar kan ik niet zo veel over zeggen. Maar mijn huid voelt ook super zacht en gehydrateerd aan na gebruik.

GOSH Smokey Eyes palette 04 Blue kost €11,49 en is te koop bij Kruidvat.
Ook weer zo’n mooie simpele verpakking, het oogt heel chique. Dit Smokey Eyes palette van GOSH bevat vier mooie oogschaduw-kleurtjes in blauwtinten. De doosjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Black, Brown, Plum en Blue.

De oogschaduw-kleurtjes zijn goed gepigmenteerd! Het kan beter, vooral de witte kleur. Maar door de romige textuur valt er goed mee te werken en zijn de kleuren makkelijk op te bouwen. Een prachtig palette om smokey eyes mee te maken.

gosh9

Mijn smokey cat eyes look! Het is misschien iets te veel van het goede, maar vind het echt heel leuk om dit soort looks te proberen. Met dit palette heb ik bijna geen last van fall-out. En dat is natuurlijk erg fijn, vooral met de donkere kleuren kan het erg vervelend zijn.

gosh2

Kortom, twee fijne producten van GOSH. De Prime ’n Refresh illuminating Eye Roll-on is heerlijk verfrissend en hydraterend voor onder de ogen. En het Smokey Eyes palette heeft goed gepigmenteerde oogschaduw waar je hele mooie looks mee kan maken! :)

Wat vind jij van GOSH?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
16 Reactie's
 • Julie
  Geplaatst op 12:34h, 23 april Beantwoorden

  Ik heb zelf die roll-on ook willen kopen toen ik hem onlangs zag staan bij Kruidvat en er een ‘2 producten voor 12 euro’-actie was. Ik nam hem echter niet mee omdat ik hem op mijn hand getest had en ik de geur een afknapper vond. En de huid onder je ogen ligt toch best dicht bij je neus… Wat zijn jouw bedenkingen hierover? :-)

  • LoisLorinde
   Geplaatst op 13:49h, 23 april Beantwoorden

   Aan de geur heb ik eigenlijk niet meer gedacht, omdat ik het niet echt opvallend vind ruiken. Als je aan de tube ruikt is het inderdaad wel sterk, maar eenmaal aangebracht merk ik er niks van :)

 • Iris
  Geplaatst op 12:50h, 23 april Beantwoorden

  Ik vind gosh een heel fijn merk! Producten voelen vaak net wat fijner aan dan die van catrice of essence. Het palletje vind ik heel mooi, i love blue;) helaas hebben ze het gosh schap bij mijn kruidvat weg gehaald:(

 • Mariska
  Geplaatst op 13:03h, 23 april Beantwoorden

  Dat palette vind ik wel hele mooie kleurtjes hebben! Vind de look die je hebt gemaakt ook wel mooi!

 • Eline | Just Little Things
  Geplaatst op 13:30h, 23 april Beantwoorden

  Wauw, wat een mooi palette, die look die je ermee maakt is ook prachtig!

 • Kelly
  Geplaatst op 13:59h, 23 april Beantwoorden

  Mooie look heb je gemaakt!

 • Stella
  Geplaatst op 14:07h, 23 april Beantwoorden

  Ik vind de look echt super mooi maar vooral de Prime ’n Refresh illuminating Eye Roll-on lijkt mij erg fijn!

 • Tess Evea
  Geplaatst op 14:38h, 23 april Beantwoorden

  Ik vind het oogschaduw palette echt leuk, super schattig! Het andere product klinkt ook best goed.. ik heb weinig ervaring met Gosh.

 • Luuke
  Geplaatst op 15:09h, 23 april Beantwoorden

  Lijkt me een fijn palette! En die eye roll-on ook wel, ik heb zelf de variant van Essence.

 • Manon
  Geplaatst op 15:59h, 23 april Beantwoorden

  Ik heb nog helemaal geen producten van Gosh! ziet er wel mooi uit die palette

 • Isabella
  Geplaatst op 16:11h, 23 april Beantwoorden

  Ziet er goed uit! Mooie look heb je er ook mee gemaakt:) x

 • Annelie
  Geplaatst op 20:34h, 23 april Beantwoorden

  Mooie ooglook heb je gemaakt! Zelf heb ik niet echt ervaring met Gosh maar de producten zien er wel altijd goed uit :)

 • Dagmar
  Geplaatst op 22:08h, 23 april Beantwoorden

  Wauw wat een mooie look heb je gemaakt! Prachtig <3 En wat een fijne producten!

 • Maaike
  Geplaatst op 16:19h, 24 april Beantwoorden

  Wat een mooie kleurtjes! Staat je super goed :)
  X

 • Eline
  Geplaatst op 07:13h, 25 april Beantwoorden

  Ooooh, die look! Zo enorm mooi gedaan!!

 • rachelkromdijk
  Geplaatst op 10:47h, 25 april Beantwoorden

  wauw super mooie look en foto’s zeg liefs x

Geef een reactie