FUJIFILM INSTAX MINI 8 + ACCESSOIRES - LoisLorinde.nl
18231
post-template-default,single,single-post,postid-18231,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

FUJIFILM INSTAX MINI 8 + ACCESSOIRES

instax1

Sinds kort verkoopt ook HEMA de bekende FujiFilm instax mini 8. De polaroid camera is erg populair in bloggersland. En dat begrijp ik wel. Het idee van een polaroid camera vond ik zo leuk dat ik hem aan Bram vroeg voor mijn verjaardag. Ik koos voor een lichtblauwe en ik ben er zo blij mee! En voor de polaroidfoto’s zijn ook nog hele toffe accessoires te koop!

instax4

Say cheeeezz!

De FujiFilm instax mini 8 camera kost nu € 65,- en is alleen online te bestellen bij HEMA.

De FujiFilm camera’s zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, lichtblauw, lichtroze, lichtgeel, donkerpaars en donkerroze. Zoals je ziet koos ik voor de lichtblauwe versie, maar toen was de donkerpaarse variant er helaas nog niet. Ik vind het leuk dat de camera zo rond en bol is. Het heeft iets schattigs.

instax3

De foto’s koop je per pakje van 10 en die klik je er aan de achterkant in. Met één druk op de knop is je foto gemaakt en komt hij er aan de bovenkant uit. Eerst is de polaroid nog wit en moet je wachten tot de foto tevoorschijn komt. Daar heb ik eigenlijk te weinig geduld voor, hahaha. Ik wil altijd meteen zien of de foto gelukt is, maar pas na een aantal minuten is de foto klaar met ontwikkelen. De foto’s zijn van best goede kwaliteit. Let er wel op dat als het vrij donker is, de flitser vaak niet genoeg licht geeft voor een mooie foto. Zorg dus voor een goed belichte omgeving. :)

instax5

instax6

Het polaroid fotoalbum kost € 3,- en is alleen online te bestellen bij HEMA.

HEMA verkoopt ook allerlei leuke accessoires voor je polaroid foto’s. Zo heb je dit schattige fotoalbumpje al voor maar 3 euro. Er kunnen maar liefst 56 foto’s in! En eventueel nog wat extra in het envelopje achterin. Helaas zijn de meeste accessoires, net als de camera’s, alleen online te bestellen.

instax7

instax8

De fotomagneten kosten € 2,- voor een set van vier en is alleen online te bestellen bij HEMA.

Ook erg leuk zijn deze fotomagneten. Zo kan je je polaroidfoto’s meteen een mooi plekje geven op de koelkast. Én de foto’s hebben meteen een vrolijk lijstje gekregen. Hele sterke magneten zijn het echter niet. Dus doe voorzichtig met de koelkastdeur, hahaha.

instax2

Normaal kost een foto ongeveer een euro. Gelukkig is dat nu bij HEMA iets goedkoper, maar goedkoop is het nog steeds niet. Toch vind ik mijn polaroid camera ontzettend tof! Je bent veel bewuster van de foto die je maakt. Je let veel meer op kleine dingetjes die je bij een digitale foto wel even weg kan werken. Dat maakt het fotograferen weer heel anders!

Wat vind jij van polaroid camera’s?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

22 Reactie's
 • Pingback:FUJIFILM INSTAX MINI 8 + ACCESSOIRES | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:19h, 30 december Beantwoorden

  […] Sindskort verkoopt ook HEMA de bekende FujiFilm instax mini 8. De polaroid camera is erg populair in bloggersland. En dat begrijp ik wel. Het idee van een polaroid camera vond ik zo leuk dat ik hem aan Bram vroeg voor mijn verjaardag. Ik koos voor een lichtblauwe en ik ben Lees verder […]

 • Eline
  Geplaatst op 08:14h, 30 december Beantwoorden

  Ik heb sinds 2,5 week de zwarte, ben er zo blij mee! Je bent inderdaad veel bewuster bezig met de foto die je maakt, en omdat je maar één poging hebt is het ook een soort van spannend. :)
  Heb het fotoboekje van de Hema ook, hij is echt leuk!

 • Kirsten
  Geplaatst op 09:04h, 30 december Beantwoorden

  Wat een leuk artikel is dit geworden Lois! Polaroid foto’s maken lijkt me echt leuk (:

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:08h, 30 december Beantwoorden

  Wat een super leuk ding. Ik wist niet dat je hiervoor bij de hema terecht kon.

 • Anneleen
  Geplaatst op 10:00h, 30 december Beantwoorden

  Lijkt me zo’n fijn ding! Je hebt er al leuke foto’s meegemaakt! En ik denk dat je inderdaad veel bewuster bent van wat je een foto trekt (terwijl je met je telefoon er maar foto’s op los trekt, zeg maar :) )

 • Mirne
  Geplaatst op 10:14h, 30 december Beantwoorden

  Hij is echt supercute!

 • Tineke
  Geplaatst op 10:14h, 30 december Beantwoorden

  Deze staat ook nog steeds op mijn wishlist, de Hema verkoop inderdaad hele leuke accessoires voor de polaroid camera.
  Liefs

 • Mirjam
  Geplaatst op 10:18h, 30 december Beantwoorden

  Oh wat een leuke gadget is dit zeg, en hij is ook zo cute! Leuke foto’s! :)

 • jana
  Geplaatst op 12:09h, 30 december Beantwoorden

  Hoelang staat deze camera nu al op mijn wishlist?! Door jou artikel ben ik nog meer overtuigd om hem te gaan kopen/bestellen. Toch maar even kijken dan.. x

 • Denna
  Geplaatst op 12:28h, 30 december Beantwoorden

  Die camera is echt geweldig, hij ziet er zo mooi uit.
  Ik heb zelf nog zo een oldschool Polaroid camera, precies diegene waarop het instagram logo is gebaseerd. Maar deze ziet er zoveel mooier uit!

 • Manon
  Geplaatst op 12:31h, 30 december Beantwoorden

  Wat een super leuk ding is het toch!

 • Ina
  Geplaatst op 12:49h, 30 december Beantwoorden

  Ik heb deze camera op nog op mijn wishlist staan, echt een superleuke camera!

 • Nathalie Eline
  Geplaatst op 12:52h, 30 december Beantwoorden

  Wat een gave camera is dit! Het kleurtje is ook zo tof. Ik ga dit ook op mijn wishlist zetten! :)

 • Dinja
  Geplaatst op 13:19h, 30 december Beantwoorden

  Lijkt me echt leuk zo’n toestel, maar ik wacht nog maar even aangezien ik net een nieuwe spiegelreflex camera heb gekocht haha :)

 • rachel
  Geplaatst op 14:44h, 30 december Beantwoorden

  erg handig artikel en ik ben ook erg blij met mijn polaroid camera! ik wilde ook deze blauwe maar toen bij modemusthaves de witte in de reclame was wilde ik die ook wel, voor 69 kocht ik de polaroid, met batterijen en gelijk foto’s die erbij zaten!

  bij de hema en ebay kan je je lol niet op! er komen ook nog een aantal hoezen en albums mijn kant op!

 • Ceetje
  Geplaatst op 17:13h, 30 december Beantwoorden

  Ik krijg morgen de donker roze :) Maar ga toch nog even snel de magneten bestellen. Bedankt voor je tip!

 • Dhini
  Geplaatst op 18:12h, 30 december Beantwoorden

  Wat leuk die accessories. Ik ga zo bij Hema kijken. Thanks for de tips

 • Wendy
  Geplaatst op 20:35h, 30 december Beantwoorden

  Ik vind het echt geweldig, maar mijn vriend verklaard mij echt voor gek. Die snap niet wat ik er mee moet en komt steeds weer met redenen waarom het onzin is dat ik er één wil. :( Niet leuk!

 • Jana
  Geplaatst op 20:35h, 30 december Beantwoorden

  Heel erg leuk al zou ik niet snel een polaroid toestel kopen omdat het best duur is voor de fotorolletjes x

 • chucky1012
  Geplaatst op 21:45h, 30 december Beantwoorden

  Prachtig en zulke mooie bijbehorende accesoires!
  Jammer dat dit niet in de winkel te koop is.

 • Eveline
  Geplaatst op 09:25h, 14 januari Beantwoorden

  Bedankt voor deze supertip! Ik ben al jaren opzoek naar een betaalbare polaroid-camera en jij hebt hem zojuist voor me gevonden! Zodra ik weer wat meer geld heb (volgende maand dus) ga ik hem direct kopen en er veel teveel lol mee hebben. Echt super, bedankt!

 • Instax Mini 8 Camera
  Geplaatst op 16:25h, 15 december Beantwoorden

  Super leuke camera! Jammer van de prijs van de films (blanco foto’s)

Geef een reactie