FRONT RUNNER FAVORITES - LoisLorinde.nl
9053
post-template-default,single,single-post,postid-9053,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

FRONT RUNNER FAVORITES

frontrunnerVandaag weer eens een favorites post, dit keer in samenwerking met Front Runner! Front Runner staat bekend om hun grote collectie schoenen, maar ze verkopen ook andere dingen als shirts, tassen en mutsen. Benieuwd naar mijn favoriete items?

frontrunner6Converse All Stars, mooie simpele gympen. De eerste is een laag model in een felle roze kleur. Het tweede paar dat zeker een favoriet van mij is, is dit hoge zwarte model met roze sterretjes.

frontrunner2
Vans, I love them. Zie je die twee glinsteren? Wauw! Vooral de eerste lijkt echt op een prachtig holografisch nagellakje dat ik heb. De derde lijkt een klein beetje galaxy en de laatste heeft gewoon een gave combinatie van roze en paars.

frontrunner3Twee leuke sneakers van het merk Asics. De eerste is mooi en simpel, zwart met roze detail. Maar nog mooier vind ik grijs met roze detail, zoals het tweede paar sneakers. Overdag zal ik dit soort schoenen niet snel dragen, maar ik zou zo met ze gaan hardlopen.

frontrunner4Ze hebben Timberlands, yeah! Zoals jullie wel weten kocht ik een tijdje geleden een paar nepperds, die jammer genoeg al een beetje stuk zijn. Maar ze verkopen niet alleen schoenen, maar ook andere dingen als shirts, tassen en mutsen. Deze stoere rugzak met blauwe en witte strepen trok ook mijn aandacht.

frontrunner5

Een schattig gebreide muts met pompom er boven op. En ondanks dat ik niet zo weg ben van petten, vond ik deze met galaxy print ontzettend gaaf. Alles met galaxy print vind ik geweldig. ;D

Dat waren mijn favorieten van de webshop Front Runner. Welk item vind jij het mooist?

Liefs,
Lois Lorinde

20 Reactie's
 • Wendy
  Geplaatst op 06:42h, 01 oktober Beantwoorden

  Die zwarte All Stars met de roze sterren zijn super gaaf! <3

 • Sofie
  Geplaatst op 06:56h, 01 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke items! Vooral de Vans vind ik geweldig <3

 • Myrthe
  Geplaatst op 07:02h, 01 oktober Beantwoorden

  Leuke items, ik heb die paarse glitter Vans een keer aangepast, maar ze zaten helaas niet goed. Toen waren ze namelijk in de aanbieding voor €25, dus ja ik baalde wel dat ze niet pasten haha :P

 • Sophie
  Geplaatst op 07:40h, 01 oktober Beantwoorden

  De Timberlands, ze zijn zo vet hé! Hier staan echt vette items tussen:)

 • Mirjam - Jewelyz
  Geplaatst op 08:34h, 01 oktober Beantwoorden

  Asics zijn echt heerlijke schoenen! Die roze zijn ook erg cute :-)

 • Kirsty
  Geplaatst op 09:41h, 01 oktober Beantwoorden

  Ik ben niet zo’n sneaker meisje, maar vind ze er wel erg leuk uit zien allemaal! Ben alleen bang dat ik er pijn van aan mijn voeten krijg, ik loop namelijk snel naast mijn schoenen.

 • Eline
  Geplaatst op 09:51h, 01 oktober Beantwoorden

  Die galaxy prints zijn echt tof!

 • Michaela
  Geplaatst op 11:07h, 01 oktober Beantwoorden

  De glitterroze all stars vind ik erg leuk!

 • Mariska
  Geplaatst op 12:05h, 01 oktober Beantwoorden

  Timberlands zijn de leukste :)

 • Manon
  Geplaatst op 15:31h, 01 oktober Beantwoorden

  Timberlands zijn echt te gek! Die yeezy muts vind ik ook leuk.

 • Linda
  Geplaatst op 15:38h, 01 oktober Beantwoorden

  GALAXY ;D

 • Josephine
  Geplaatst op 16:23h, 01 oktober Beantwoorden

  OMG DE GALAXY PRINT CAP IK WIL!! :O

 • danique
  Geplaatst op 16:59h, 01 oktober Beantwoorden

  oehhh vooral de schoenen vind ik heul tof !! <3

 • Kelly
  Geplaatst op 17:02h, 01 oktober Beantwoorden

  Wat een gave items!

 • Bo
  Geplaatst op 17:24h, 01 oktober Beantwoorden

  Leuke sneakers hebben ze!

 • Jasmijn
  Geplaatst op 16:41h, 02 oktober Beantwoorden

  Ik vind die galaxy achtige vans echt gaaf!

 • Sas
  Geplaatst op 13:18h, 03 oktober Beantwoorden

  Oh super leuk die galaxy achtige spullen!

 • Bo Bea
  Geplaatst op 13:33h, 03 oktober Beantwoorden

  de schoenen van Asics zijn wel leuk

 • Marlies
  Geplaatst op 21:18h, 03 oktober Beantwoorden

  GALAXYYYYY!
  Vind de galaxy vans heel erg gaaf :D

 • Marije
  Geplaatst op 12:31h, 06 oktober Beantwoorden

  Oh ik hou zo van sneakers!! die allstarts vind ik heel tof! :D

Geef een reactie