FOOD: POKEMON SNACKS - LoisLorinde.nl
29042
post-template-default,single,single-post,postid-29042,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

FOOD: POKEMON SNACKS

Laatst had ik een Pokémon filmavond met mensen die ik heb ontmoet via Pokémon GO. Ontzettend leuk! We hebben samen gegeten en de aller eerste film gekeken. Ik kon het natuurlijk niet laten om wat maken in Pokémon thema. Uiteindelijk maakte ik Pikachu omelet en Pokéball aardbeien.

PIKACHU OMELET

Ik wilde graag iets maken met Pikachu omdat dat natuurlijk de meest iconische Pokémon is. Toen dacht ik aan geel voedsel en kwam al snel op een omelet uit. De vorm van Pikachu heb ik op papier getekend en uitgeknipt. Zo kon ik de juiste vorm uit de omelet snijden en dat was nog niet zo makkelijk. Dus zorg dat je een goede stevige omelet hebt zodat de oortjes er niet af vallen. Daarna heb ik het zwarte van de oren gemaakt van noribladen.

POKÉBALL AARDBEIEN

Dit idee vond ik op Pinterest en ik was meteen verkocht. De aardbeien zijn gedipt in pure chocolade, opgevolgd door een laag witte fondant. Zorg dat je nog een rand van de pure chocolade ziet, dit is de middenlijn van de pokéball. Maak het af met een cirkel witte fondant in het midden en eetsmakelijk!

Het is lekker én het ziet er leuk uit! Ook herkenbaar voor mensen die Pokémon wat minder goed kennen. Keek jij vroeger ook naar de Pokémon series?

liefsloisje

5 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 14:41h, 26 oktober Beantwoorden

  Ah vet leuk dit zeg! Weet niet welke ik leuker vind haha, allebei heel erg schattig bedacht. :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:36h, 26 oktober Beantwoorden

   Aah, dank je wel Kelly! :D

 • Dinja
  Geplaatst op 19:55h, 26 oktober Beantwoorden

  Super leuk zeg! Past goed bij het artikel wat ik een poos geleden heb geplaatst (Pokémon GO party:) :p
  Speel je zelf nog Pokémon GO? (ikke wel)!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:35h, 26 oktober Beantwoorden

   Ah, super leuk! Ik ga het artikel even opzoeken. En ik speel zeker nog. Inmiddels zelfs level 40 haha. Mijn friend code is 8082 5711 9671 mocht je dat leuk vinden! :)

 • Evelien
  Geplaatst op 12:28h, 02 november Beantwoorden

  Aaaah zo leuk dit ♥ Ik speel sinds een tijdje geen Pokemon Go meer, maar blijft het altijd wel leuk vinden!

Geef een reactie