FOOD: FREAKSHAKES - LoisLorinde.nl
29597
post-template-default,single,single-post,postid-29597,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

FOOD: FREAKSHAKES

Freakshakes zijn milkshakes met ‘over the top’ veel extra’s en toppings. Een trend dat alweer even geleden is ontstaan. Dit wilde ik graag een keer proberen. Eerlijk gezegd zijn dit wel een beetje de simpele babies onder de freakshakes geworden. Maar zeker niet minder lekker!

OREO FREAKSHAKE

Ingrediënten
⇢ Ben & Jerry Peanutbutter & Cookies (vegan)
⇢ Oreo’s (vegan)
⇢ Amandelmelk
⇢ Donut naar keuze

Doe drie Oreo’s en een flinke schep van de vegan Ben & Jerry Peanutbutter Cookies ijs in de blender. Vul dit aan met amandelmelk tot je de gewenste hoeveelheid hebt. Als je een stevigere milkshake wilt kan je er nog meer ijs bij doen. En blenden maar. Maak de freakshake af met een bijpassende donut en een extra Oreo. Los van de donut is deze freaskshake ook nog eens compleet vegan.

FRUITY FREAKSHAKE

Ingrediënten
⇢ Bevroren frambozen
⇢ Amandelmelk
⇢ Donut naar keuze
⇢ KitKat Ruby

Dit is een gezondere variant. Het is namelijk eerder een smoothie dan een freakshake. Maar wel met wat extra’s. Doe een handje bevroren frambozen en twee stukjes KitKat Ruby in de blender. Vul dit aan met (amandel)melk tot je de gewenste hoeveelheid hebt. Schenk het mengsel in een glas. Maak af met de roze donut en roze KitKat.

Vergeleken met de extreme freakshakes die vorig jaar het internet overnamen, zijn deze ontzettend ‘saai’. Je kan het natuurlijk zo gek maken als je wilt. Toch heeft dit mijn behoefte om een keer een freakshake te maken voldoende verzadigd, haha. Het is ook een leuke bezigheid voor een avondje met vrienden.

Heb jij wel eens een freakshake gedronken?

liefsloisje

6 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 13:27h, 01 maart Beantwoorden

  Die met Kitkat ruby ziet er wel érg lekker uit! Bedankt trouwens voor het mooie LUSH pakketje, heb hem gisteren binnengekregen en ik ben er heel erg blij mee :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:05h, 04 maart Beantwoorden

   Ah fijn dat ‘ie binnen is! Geniet er van! :D

 • Evelien
  Geplaatst op 15:22h, 01 maart Beantwoorden

  Oooh lord, wat lijkt me deze lekker 😍 Geweldig met die KitKat erin, haha! Snel eens maken deze.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:05h, 04 maart Beantwoorden

   Oeh! Laat me weten hoe je ‘m vindt! :D

 • Dinja
  Geplaatst op 22:07h, 07 april Beantwoorden

  Ze hebben donuts; I love it!
  Het klinkt ook wel erg lekker :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:12h, 11 april Beantwoorden

   Hahah ja! Donut erop met een rietje erdoor, echt een leuke manier om drankjes te serveren :)

Geef een reactie