FOOD: 4X HALLOWEEN SNACKS - LoisLorinde.nl
30682
post-template-default,single,single-post,postid-30682,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

FOOD: 4X HALLOWEEN SNACKS

Deze maand is het alweer halloween. (En daarna is het tijd voor kerst, yay!) Maar eerst nog even ‘griezelen’ met deze snacks. Ik maakte twee gezonde en twee ongezonde opties.

VAMPY DONUTS

⇢ Donuts
⇢ Plastic vampieren gebitjes
⇢ Suiker oogjes
⇢ Rode vruchtenjam

Doe het gebitje in het gat van de donut. Maak het af met oogjes en rode jam en klaar zijn je donutmonsters! De plastic vampieren gebitjes bestelde ik van te voren op eBay. Maar zijn vast ook te krijgen in een willekeurige feestwinkel. De oogjes zijn toevallig ook van plastic, maar ik heb een tijdje geleden ook eetbare ogen gekocht bij Xenos.

JACK OREO’S

⇢ Oreo’s met witte chocolade
⇢ Drop munten
⇢ Chocolade stift (of gesmolten chocolade)

Jack van Nightmare Before Christmas is zo gemaakt. Teken de mond en neusgaten met een chocolade stift op de witte oreo. Plak de muntdrop-ogen vast met een beetje chocolade.

SPOOKY BANANA’S

⇢ Bananen
⇢ Satéprikkers

De spooky banana zijn het simpelst. Snijd de banaan doormidden zodat je een soort spookachtige vorm krijgt. Met een sateprikker teken ik oogjes op de schil. De plek die je ‘beschadigd’ wordt vanzelf bruin. Zo heb je geen echte stift nodig.

FRUITY EYEBALLS

⇢ Lychee (uit blik)
⇢ Bosbessen
⇢ Rode vruchtenjam
⇢ Cocktailprikkers

En mijn favoriet: de oogballen. Vervang de pitten van de lychees door bosbessen. Voeg wat rode jam toe en doe het oog vervolgens op een cocktailprikker. Ontzettend simpel, creepy én lekker fruitig.

Soms vind ik het wel jammer dat we niet zo veel met halloween doen in Nederland. Dus dan is het extra leuk om dit soort dingen te maken voor bijvoorbeeld een horror film avond. De ideeën zijn opgedaan via Pinterest, maar uitgevoerd met een eigen twist. Deze zijn zo massaal gedeeld elk jaar met halloween dat ik niet zou weten wie de originele bedenker is.

Vier jij halloween?

liefsloisje

2 Reactie's
 • Sarah
  Geplaatst op 08:39h, 28 oktober Beantwoorden

  Oh, wauw. Die ogen zien er echt viezig uit. Super leuke diy. Ik maak ook elk jaar wat snacks voor Halloween dus ik heb weer wat ideeën opgedaan!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:41h, 29 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Sarah! Ik ben benieuwd naar jouw creaties!

Geef een reactie