FACEBOOK WINACTIE: 3X MOODIEZ AGENDA! [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
16795
post-template-default,single,single-post,postid-16795,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

FACEBOOK WINACTIE: 3X MOODIEZ AGENDA! [GESLOTEN]

moodiez

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat er een hele toffe winactie loopt op Facebook. Een weekje geleden liet ik jullie mijn nieuwe en inspirerende Moodiez agenda zien. En van BacktoBasiX mag ik nu drie prachtige exemplaren weggeven! Ga naar mijn Facebookpagina en doe ook mee!

Maak jij al kans?!

Liefs,
Lois Lorinde

1 Reactie
  • chucky1012
    Geplaatst op 09:35h, 22 juli Beantwoorden

    Wauw, prachtig en ik doe heel graag mee ;-)om hier kans op te kunnen maken…..

    Mooie dag Xoxo

Geef een reactie