EYEFI WIFI SD CARD - LoisLorinde.nl
17736
post-template-default,single,single-post,postid-17736,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

EYEFI WIFI SD CARD

eyefi

Vorige week kwam er een klein maar ontzettend leuk pakketje met de post. In het pakketje zat de EyeFI WiFi SD Card die ik mocht testen voor mijn blog. Met dit kaartje kan je verbinding maken met apparaten zonder de SD kaart aan te hoeven sluiten. Nu kan ik de foto’s die ik maak met mijn spiegelreflex camera meteen delen op Instagram! Benieuwd hoe het werkt? Lees dan verder!

eyefi2

De EyeFi WiFi SD Card 8G kost € 39,95 en is te o.a. te koop bij Media Markt, Wehkamp en Bol.com. Er zijn ook andere EyeFi SD kaarten verkrijgbaar met nog meer geheugenruimte. Voor 16G betaal je € 59,95 en een kaart met 32G geheugen kost € 79,95.

De EyeFi WiFi SD kaart is gewoon te gebruiken als een normale SD kaart. Maar om verbinding te kunnen maken moet je eerst een EyeFi Mobi programma downloaden. Dit kan op je smartphone, tablet, laptop of PC. Het wordt per apparaat allemaal uitgelegd. Ik besloot het als eerst te proberen met mijn iPhone. Na het downloaden van de app moest ik mijn EyeFi kaart activeren door een specifieke code in te voeren.

eyefi3

Nu kan er contact worden gemaakt met de SD kaart door middel van een WiFi verbinding. Zorg er wel voor dat je fotocamera – met de EyeFi SD kaart erin – aan staat. Als de verbinding is gelukt zullen alle foto’s van je SD kaart in de EyeFi Mobi app te zien zijn. Vanuit de app kan ik de foto’s zelfs meteen delen op Instagram, zoals hierboven te zien is. Hoe gaaf is dat! Na de eerste keer maak je heel gemakkelijk opnieuw verbinding door je fotocamera aan te zetten en het WiFi-netwerk te zoeken op je apparaat.

eyefi4

Wauw, wat een uitvinding is dit! Via mijn iPhone kan ik de foto’s van mijn spiegelreflexcamera meteen op Instagram zetten! Of delen via Facebook, mailen naar een vriend.. Wat je maar wilt! En dat alleen door verbinding te maken met het WiFi netwerk van mijn EyeFi SD kaart. Het werkt ook voor andere smartphones, tablets en PC’s. Je hoeft in principe de SD kaart nooit meer uit je camera te halen, hahaha.

De EyeFi WiFi SD Card 8G kost € 39,95 en is te o.a. te koop bij Media Markt, Wehkamp en Bol.com.

Zou jij de SD kaart met WiFi willen gebruiken?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:18h, 11 november Beantwoorden

  Wat handig dat je met deze speciale sd kaart meteen de foto’s kunt delen op je instagram etc……
  Want er zijn fotocamera’s waar je mee je gemaakte foto’s kan sharen op meerdere soc.med.k..
  Maar dat is veel duurder.
  Leuk artikel.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:54h, 13 november Beantwoorden

   Klopt! Dit is best nog een goedkope oplossing als je niet een hele nieuwe camera wilt aanschaffen! :)

 • Deniece
  Geplaatst op 08:44h, 11 november Beantwoorden

  Wat een mooie uitvinding! Dit ziet er heel handig uit.

 • Anneleen
  Geplaatst op 09:10h, 11 november Beantwoorden

  Oh wauw wat handig! Ik ben je net gaan volgen op instagram

 • Sophie
  Geplaatst op 09:31h, 11 november Beantwoorden

  Ohhh, dit zou ik zo graag willen proberen! Het lijkt me echt ideaal, haha! Ik vind de prijs alleen nog een klein beetje tegenzitten :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:55h, 13 november Beantwoorden

   Inderdaad geen goedkoop SD kaartje, maar het is zo handig!

 • jana
  Geplaatst op 11:46h, 11 november Beantwoorden

  Wow dat is wel heel leuk :D x

 • eline
  Geplaatst op 11:55h, 11 november Beantwoorden

  Dit klinkt heel erg goed, hij lijkt me heel erg makkelijk!

 • Manon
  Geplaatst op 13:06h, 11 november Beantwoorden

  Wat een geweldige uitvinding!

 • Angelique
  Geplaatst op 13:18h, 11 november Beantwoorden

  Wat handig! Ja dat zou ik zeker want mijn camera maakt toch echt mooiere foto’s

 • Kimberly
  Geplaatst op 18:02h, 12 november Beantwoorden

  Lijkt me echt super handig!! Echt een geweldig product :D

 • Pingback:WINACTIE: 2X EYEFI WIFI 8GB SD CARD! | Mode Blogs
  Geplaatst op 12:03h, 15 november Beantwoorden

  […] kwam er een review online over de EyeFi WiFi SD Card. Met dit kaartje kan je verbinding maken met apparaten zonder de SD kaart aan te hoeven sluiten. Nu […]

 • Mariëlle
  Geplaatst op 12:49h, 17 november Beantwoorden

  Jeeeetje dit is een uitvinding zeg !? Kan ik deze ook gewoon in mijn digitale camera stoppen en dan verbinden met smartphone of laptop? Geweldig!!

Geef een reactie