EVENT: READY TO FISH BY ILJA - AMSTERDAM FASHION WEEK - LoisLorinde.nl
16732
post-template-default,single,single-post,postid-16732,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

EVENT: READY TO FISH BY ILJA – AMSTERDAM FASHION WEEK

fashionweek2

Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste modeshow bijgewoond. Met de bij Anne gewonnen kaarten zijn Laurie en Ik naar de show Ready to Fish by Ilja geweest. Het was ontzettend tof om een keer zo’n show meegemaakt te hebben. De foto’s waren helaas niet zo goed gelukt, dus daarom een kort maar krachtig verslagje over deze avond. Kijk je mee?

fashionweek5

We waren even verdwaald in Amsterdam maar uiteindelijk hadden we het gevonden en mochten we over de rode loper naar binnen. Gelijk zagen we al een aantal bekende gezichten uit de modewereld. En even later konden we de zaal in om de modeshow te gaan bewonderen.

fashionweek1

Ik had er niet echt bij nagedacht dat het fotograferen van lopende modellen hele andere instellingen nodig heeft dan product fotografie. Ter plekke heb ik al mijn instellingen moeten veranderen en het ging allemaal niet zoals ik wilde. Na vele mislukte foto’s, schoot ik ineens deze topper! Een foto waar ik best wel trots op ben. Laurie maakt hier met haar iPhone een foto van het einde van de show.

fashionweek4

Dit is de foto die Laurie maakte op dat moment. De kleding was allemaal erg draagbaar en is ook online te bestellen. Er zaten prachtige items tussen die ik zo zou dragen. In de toekomst wil ik ook wel eens show bijwonen met gekke ondraagbare kunstzinnige kledingstukken.

Om nog een betere indruk te geven van de show deel ik dit filmpje van Fashionnewz NL. Hier legt Ilja Visser ook meer uit over haar Ready to Fish autumn/winter collectie. Zelf was ik als klein kindje al bezig met het tekenen van kleding en het lijkt mij nog steeds erg gaaf om ook een keer een eigen collectie te ontwerpen. Wie weet!

fashionweek3

Op de bankjes lagen goedgevulde goodiebags met een heleboel heerlijke Nivea producten, het tijdschrift Marieclaire en een OPI nagellak. Er waren veel mensen die dachten dat het kussentjes waren en gingen er dus op zitten, hahaha. Omdat ik weet dat ik sommige producten niet ga gebruiken ga ik ze binnenkort in een leuk pakketje verloten aan jullie, yaay. :)

Ben jij naar Amsterdam Fashion Week geweest?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

8 Reactie's
 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 14:41h, 13 juli Beantwoorden

  Leuk dat je erbij was! Die foto van d’r iPhone is echt heel tof geworden!

 • Denise
  Geplaatst op 14:54h, 13 juli Beantwoorden

  Wat leuk dat je er bij was! Ik ben naar de openingsshow van Claes Iversen geweest, ook ontzettend gaaf!

 • Laura
  Geplaatst op 15:01h, 13 juli Beantwoorden

  Wat gaaf zeg! Ik heb er zelf echt niks mee, maar ik vind het wel leuk om de foto’s te kijken :)

 • Kelly
  Geplaatst op 17:16h, 13 juli Beantwoorden

  Leuke foto’s!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 17:27h, 13 juli Beantwoorden

  Fin dat je het zo leuk hebt gehad <3

 • Isabella
  Geplaatst op 18:30h, 13 juli Beantwoorden

  Ahh gaaf dat je erbij was!

 • jana
  Geplaatst op 19:31h, 13 juli Beantwoorden

  Dit lijkt me superleuk :) x

 • chucky1012
  Geplaatst op 21:21h, 14 juli Beantwoorden

  Wat leuk dat je zo naar deze modeshow mocht gaan ;-)

Geef een reactie