EVENT: OPENING EXKI AMSTERDAM - LoisLorinde.nl
21276
post-template-default,single,single-post,postid-21276,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

EVENT: OPENING EXKI AMSTERDAM

exki2

Dinsdag ging ik samen met Laurie naar de opening van EXKi in Amsterdam. In 1999 kwamen Nicolas, Frédéric en Arnaud met het idee om een kwalitatief fast food restaurant te beginnen. De focus ligt op snelle, gezonde en natuurlijke producten. In 2001 werd de eerste EXKi geopend. Inmiddels zijn er 76 restaurants in 6 verschillende landen. En sinds dinsdag is er ook eentje op Amsterdam Centraal te vinden!

exki3

exki6

exki8

Amsterdam Centraal heeft een heel nieuwe gedeelte met onder anderen de nieuwe Kiko en Lush winkel. Daar vlakbij zit ook de nieuwe EXKi, met uitzicht op het water. De inrichting is strak en modern met mooie groene details. Dat goed past bij het concept van het restaurant.

exki9

exki10

Een wand vol heerlijke salades, broodjes, sapjes en yoghurtjes. Er hangt een hele fijne sfeer waardoor ik zeker nog vaak langs zal gaan. Én het is allemaal erg betaalbaar. Wat ik als student zeker kan waarderen.

exki4

exki11

Natuurlijk hebben ook we ook kunnen proeven van al dat natuurlijke lekkers. Een heerlijke frisse salade met doperwten, linzen, paprika en uitjes. Die ga ik zeker onthouden. Ook de quiche doet het erg goed. Hmmm!

exki7

exki5

Wat ik ook een erg leuk idee vind is de Fruit & Tea met vers fruit, hammamthee en rietsuikersiroop. Je kiest een smaak uit en vervolgens laat je deze blenden bij de kassa. Een verser en frisser drankje kan bijna niet. En zo kan je zelf eerst zien wat er in je speciale smoothie zit!

exki

Kortom, een fijne nieuwe fast food restaurant met natuurlijke én betaalbare producten. Als je een keer op Amsterdam Centraal bent – met of zonder honger – ga dan zeker een keer langs EXKi in het nieuwe gedeelte van het station. Al is het alleen om even van de sfeer te proeven!

Ga jij een keer langs?


Follow

10 Reactie's
 • Sax and the Pretty
  Geplaatst op 12:49h, 20 augustus Beantwoorden

  Ja! Ik hoop van harte dat ik binnenkort vertraging mag oplopen op Amsterdam Centraal en dat ik flinke honger heb, want ben die Smullers helemaal zat! Ben blij dat dit er nu zit! x

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:45h, 20 augustus Beantwoorden

   Hahaha, ik moest lachen om je reactie. Voor EXKi wil iedereen gewoon vertraging! :D

 • Denise
  Geplaatst op 12:58h, 20 augustus Beantwoorden

  Ah wat is dit tof! <3

 • Celine
  Geplaatst op 13:52h, 20 augustus Beantwoorden

  Ziet er mooi uit!

 • Charlotte
  Geplaatst op 16:12h, 20 augustus Beantwoorden

  Wauw klinkt echt helemaal super! Ik ga er zeker eens kijken:)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:47h, 20 augustus Beantwoorden

   Jaaa, het is echt een hele leuke keten!

 • Manon
  Geplaatst op 17:03h, 20 augustus Beantwoorden

  Leuk dat je naar de opening was, ziet er allemaal lekker uit

 • Angelique
  Geplaatst op 00:02h, 21 augustus Beantwoorden

  Ziet er goed uit zeg, nu nog een toko in Rotterdam haha!

 • Withlovefroms
  Geplaatst op 10:53h, 21 augustus Beantwoorden

  Exki is zo lekker en gezond! Ik ga er vaak heen in Brussel!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 13:30h, 21 augustus Beantwoorden

  Dat ziet er allemaal heerlijk uit

Geef een reactie