EVENT: HEMA KERSTBORREL - LoisLorinde.nl
27529
post-template-default,single,single-post,postid-27529,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

EVENT: HEMA KERSTBORREL

Eergisteren was ik bij de kerstborrel van HEMA. Samen met Romy en haar zusje reisde ik naar het HEMA hoofdkantoor in Amsterdam. De ruimte was omgetoverd tot een zaal vol feestelijke kerstproducten en heerlijke hapjes. Vandaag deel ik een korte sfeerimpressie met jullie!

hemakerst-2

hema2

hemakerst-6

hemakerst-12

hemakerst-5

hemakerst-8

hemakerst-9

hemakerst-11

hemaakerst

hemakerst-1

Je kon de HEMA kerstcollectie bewonderen, foute kerstkaarten laten printen (zie 4e foto, haha), verschillende wijnen proeven en genieten van de kerstsfeer. Ook liet ik mijn naam in een kaasplank branden met een lastergraveermachine. De lasermachine staat straks ook in tien HEMA filialen voor al je gepersonaliseerde cadeautjes. Ook was er nog een inpakcursus, maar waren helaas de cadeautjes op toen ik aan de beurt was. Ik moet toegeven dat ik het toch altijd wel lastig vind om te fotograferen tijdens een evenement. Vooral als het licht sfeervol gedimd is. Maar ik sluit het artikel af met een arty blurry foto. Het was een gezellig evenement met een goede kerstsfeer!

Heb jij iets van de HEMA kerstcollectie?

liefsloisje

4 Reactie's
 • Romy
  Geplaatst op 07:58h, 08 december Beantwoorden

  Wat gaaf, die lasermachine! Het klinkt als een heel leuk event! En die blurry foto vind ik stiekem wel erg leuk :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:29h, 13 december Beantwoorden

   Hihi, ik ook. Eigenlijk maakte ik ‘m per ongeluk. En jaaa, ik wil ook wel een lasermachine, haha!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:06h, 08 december Beantwoorden

  Mooie foto’s!
  Goed verzorgd event.

  Xoxo

 • Anneleen
  Geplaatst op 16:12h, 10 december Beantwoorden

  Wauw superleuk, een gepersonaliseerd kaasplankje, met je naam op ! :)

Geef een reactie