EVENT: DE PROEFPARADE - GAY PRIDE EDITION - LoisLorinde.nl
21116
post-template-default,single,single-post,postid-21116,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

EVENT: DE PROEFPARADE – GAY PRIDE EDITION

parade

Afgelopen woensdag ging ik samen met lieve Laurie naar De Proefparade in Amsterdam. Het is georganiseerd door Mr. Experience Creators in samenwerking met Starbucks en Amsterdam Gay Pride. Vandaag vertel ik kort over mijn eerste indruk van de vijf merken die aanwezig waren. Caorunn, Weerribben Zuivel, 100% Reisgidsen, Ice Crime en natuurlijk Starbucks. Benieuwd?

parade

Het event vond plaats in een groot Starbucks filiaal in Amsterdam. Als je goed naar het plafon keek, zag je daar zelfs het Starbucks logo in. We werden verwelkomt met een heerlijke zomerse frappuccino inclusief discodip. Tijd om alle aanwezige merken te ontmoeten.

proef14

proef

CAORUNN

Bij Caorunn werd verteld dat ze dezelfde methode gebruiken als parfum om hun verschillende gin smaken te maken. Door middel van pure alcohol worden de oliën uit fruit en planten gehaald. Daarna kregen we zelf een lekkere verfrissende gin-tonic om een toost uit te brengen op de 20e editie van Amsterdam Gay Pride. En we mochten een kleine flesje Caorunn meenemen om thuis heerlijke gin-tonics te maken.

parade2

proef3

STARBUCKS

Aangezien het event in een Starbucks filiaal was, hebben we daar ook heerlijk van kunnen proeven. De nieuwste frappuccino, verschillende koffiesoorten en allerlei zoete hapjes. En we kregen een Starbucks drinkbeker en zakje koffie mee. Oooh, het ruikt zo lekker!

parade3

proef7

proef2

WEERRIBBEN ZUIVEL

Weerribben Zuivel vertelde over het gebied waar de biologische zuivelproducten gemaakt worden. En Laurie en ik gingen op de foto met het reuze melkpak. Hahaha. Thuis heb ik de vanillekwark van het merk geprobeerd en het was erg lekker. Erg romig en vol van smaak. En de vanille proef je ook goed.

proef10

proefj

100% REISGIDSEN

De 100% Reisgidsen worden gemaakt met behulp van Nederlandssprekende bewoners van de buitenlandse plaatsen. Zo kom je niet op de op de meest voor de hand liggende plekken, maar ga je juist verder de stad in. Voor mijn vriend koos ik de 100% Londen reisgids omdat we daar altijd nog een keer samen heen willen. Ze hebben ook DIY reisdagboeken om je vakanties in vast te leggen. Het ziet er allemaal zo vrolijk uit!

proef6

proef4

ICE CRIME

Ice Crime in plaats van Ice Cream. Ice Crime omdat ze de suiker uit het ijs gestolen hebben en vervangen hebben door stevia. Ik heb alleen nog maar de Vanille varian geproefd, maar het is echt heel lekker. Het bittere smaakje van stevia is nergens te bekennen. Ik ben ook erg benieuwd naar Mocha en Chocolate.

parade4

proef5

In de goedgevulde goodiebag zaten ook nog spullen van andere merken. Méditerranée tijdschrift, Bionina sparkling juice, Crimble’s giant choc macaroon, Primera Flowers roos met was en Amsterdam Gay Pride waaier. Alle goodies zaten in een leuke Delfts Blauwe tas van Amsterdam Gay Pride.

Bedankt voor het gezellige én lekkere event!
En voor iedereen die nog gaat Gay Priden: have fun!


Follow

10 Reactie's
 • Jessica
  Geplaatst op 12:42h, 01 augustus Beantwoorden

  leuke post. Zo te lezen was het leuk.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:58h, 03 augustus Beantwoorden

   Het was inderdaad ontzettend leuk en gezellig! Dankje!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 13:09h, 01 augustus Beantwoorden

  Het wat grappig om te zien dat het Starbuckslogo subtiel in het plafond verwerkt is

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:01h, 03 augustus Beantwoorden

   Haha, ja he! Ik kwam er ook pas na een tijdje achter.

 • Stephanie
  Geplaatst op 15:13h, 01 augustus Beantwoorden

  Leuk zo’n event :)! En Ice Crime lijkt mij wel wat! En de 100% reisgidsen vind ik ook altijd erg fijn!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:02h, 03 augustus Beantwoorden

   Ice Crime is zeker het proberen waar haha! Dank je!

 • Isabella
  Geplaatst op 19:31h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat leuk dit!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:04h, 03 augustus Beantwoorden

   Jaaa!

 • chucky1012
  Geplaatst op 21:29h, 01 augustus Beantwoorden

  Zeer leuk even en mooie beker.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:04h, 03 augustus Beantwoorden

   Jaa! Daar ben ik ook heel blij mee!

Geef een reactie