ESPRIT SPRING FAVORITES - LoisLorinde.nl
15099
post-template-default,single,single-post,postid-15099,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ESPRIT SPRING FAVORITES

espritlente*Weer een blogje vol met fashion favorites in samenwerking met Esprit! Het is lekker lente weer en daarbij horen natuurlijk de leukste lente kleertjes. Daarom deel ik vandaag mijn lente favorieten uit de webshop. Jaaa, ik begin Esprit steeds leuker te vinden! Kijk je mee naar mijn favoriete lente items van Esprit?

espritlente3Als eerst een aantal mooie blouses van het merk. Het valt me op dat ik veel blauwtinten heb uitgekozen, grappig. Omdat ik al zoveel basics heb wil ik meer leuke printjes gaan aanschaffen. Ik vind dit beide hele leuke printjes, cirkeltjes en vogeltjes.

espritlente4Een donkerblauwe tuniek met een touwtje in de taille en mooie kanten details. Ik zou het zo dragen! Oh, en deze blouse is echt een kunstwerkje. De gekrulde figuren zijn heel gedetailleerd en prachtig om naar de kijken. Had ik maar het geduld om dat te kunnen tekenen, zo mooi.

espritlente5Een zwarte top vol met witte driehoekjes, wat heeft dat een tof effect! Ook het topje ernaast kan er wat van. Een tof printje, kanten schouderbandjes en ook nog eens high-low onderkant. Een leuk paar shorts eronder en je bent klaar om te gaan. :)

espritlente6Shirtjes met geometrische vormen vind ik ook erg gaaf. De eerste met verschillende roze tinten is erg leuk voor de lente. Het tweede shirtje dat je ziet vind ik al helemaal bij mij passen. Door de camera, de kat en de quote ‘Your moment is out there’ erop vind ik hem extra geweldig.

espritlente2Geen lente garderobe is compleet zonder jurkjes. Deze twee vrolijke jurkjes geven mij echt die lentekriebels! De eerste is wit met een tof gekleurd patroontje en elastiek in de taille. En de tweede is echt mijn absolute favoriet van alle Esprit webshop items, een prachtig wit jurkje met vlindertjes print! Lekker zomers!

Draag jij meer jurkjes of meer rokjes?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

9 Reactie's
 • Manon
  Geplaatst op 16:05h, 31 maart Beantwoorden

  mooie favorieten!!

 • Kimberly
  Geplaatst op 16:23h, 31 maart Beantwoorden

  Dat shirt met die kat en het laatste jurkje vind ik echt heel erg leuk :D

 • Kelly
  Geplaatst op 16:24h, 31 maart Beantwoorden

  Wat een leuke items! :)

 • Eline | Just Little Things
  Geplaatst op 18:17h, 31 maart Beantwoorden

  Leuke items staan er op je lijstje! Dat laatste jurkje is zo mooi
  Liefs

 • Beautytalk
  Geplaatst op 18:52h, 31 maart Beantwoorden

  Ik vind het kleedje met de vlindertjes heel erg mooi!
  Eefje

 • Linda
  Geplaatst op 21:41h, 31 maart Beantwoorden

  Dat jurkje met de vlinders is echt zo mooi!

 • Esmée
  Geplaatst op 22:54h, 31 maart Beantwoorden

  Het laatste jurkje is zo schattig! Die zou ik graag aan mijn kledingkast toevoegen. (:

 • Mandy
  Geplaatst op 01:19h, 01 april Beantwoorden

  Leuke items heb je uitgezocht. Dat jurkje inderdaad, wauw wat is die leuk!

 • Joyce
  Geplaatst op 10:32h, 09 april Beantwoorden

  Dat laatste jurkje is leuk!

Geef een reactie