EBAY IPHONE CASES - LoisLorinde.nl
15761
post-template-default,single,single-post,postid-15761,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

EBAY IPHONE CASES

ebay

Sinds ik eBay heb ontdekt kan ik niet meer zonder. Bijna elke week bestel ik wel iets, van Harry Potter sieraden tot pingpong-balletjes. En als er ergens veel van is te vinden op eBay dan zijn dat wel telefoonhoesjes. Deze drie leuke siliconen hoesjes bestelde ik voor mijn iPhone 4s. Inmiddels heb ik al een kleine verzameling. Benieuwd? Lees dan verder!

ebay2

ebay3

M&M Phone Case kost $4,12 = €2,97 op eBay.
‘I think he’s gonna eat gary’. Laten we beginnen met de leukste uit het rijtje. Namelijk het lichtroze M&M telefoonhoesje die massaal werd geliked op Instagram, zo cool! Met natuurlijk de geweldige M&M-face uit de reclame. Ik vind het een super fijn hoesje!

ebay4

ebay5

Chest Phone Case kost $0,99 = €0,71 op eBay.
Ehh ja.. Altijd als ik op eBay zoek naar iPhone cases kom ik deze tegen. Zo fout, maar stiekem best wel grappig. Dus voor die 70 cent (!) besloot ik hem toch te bestellen. Ik had verwacht dat het heel erg in de weg zou zitten, maar eigenlijk valt het reuze mee. Je kan je mobiel juist heel goed rechtop zetten. (:

ebay6

ebay7

Cat Phone Case kost $1,89 = €1,36 op eBay.
Dit hoesje kennen jullie al in het lichtroze, met de leuke katten-oortjes en schattige pootjes. Het was één van mijn favoriete hoesjes maar hij is inmiddels uitgerekt. Dus mijn mobiel viel er steeds uit. Ik bestelde een nieuwe in een donker roze/bordeaux rode kleur en ik vind deze nog mooier!

Hoeveel telefoonhoesjes heb jij?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

20 Reactie's
 • Dionne
  Geplaatst op 13:09h, 04 mei Beantwoorden

  Dat eerste hoesje is gaaf!

 • Anniek
  Geplaatst op 13:25h, 04 mei Beantwoorden

  Ah, leuke telefoonhoesjes zeg! Ik vind vooral die M&M versie leuk, leuk kleurtje! Die blauwe is inderdaad wel heel fout, zou ik zelf niet zo snel kopen :) Maar die laatste twee roze vind ik dan wel weer heel erg leuk!

 • Alexandra
  Geplaatst op 13:28h, 04 mei Beantwoorden

  Leuk! Vooral die van M&M, haha! :) Ik had voor mijn iPhone 4 best veel hoesjes, maar voor mijn nieuwe heb ik er eigenlijk nog niet zo heel veel …

 • Kelly
  Geplaatst op 13:36h, 04 mei Beantwoorden

  Ik vind de eerste en laatste wel leuk, al ben ik niet zo van de hoesjes.

 • Manon
  Geplaatst op 14:26h, 04 mei Beantwoorden

  Haha die m&m en kat is super leuk !!

 • Bertine
  Geplaatst op 17:25h, 04 mei Beantwoorden

  ik vind dat M&M hoesje echt mega tof!!

 • Miss Happinez
  Geplaatst op 18:32h, 04 mei Beantwoorden

  Die eerste is leuk :) De tweede zou ik zelf niet zo snel kopen , haha!

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 19:29h, 04 mei Beantwoorden

  Ahh die M&M is zo leuk!!

 • jana
  Geplaatst op 19:29h, 04 mei Beantwoorden

  Superleuke hoesjes allemaal :D x

 • Ceetje
  Geplaatst op 19:37h, 04 mei Beantwoorden

  Di M&M is echt super leuk :)

 • Angela
  Geplaatst op 21:44h, 04 mei Beantwoorden

  Die M&M is leuk!

 • Rosalie
  Geplaatst op 22:18h, 04 mei Beantwoorden

  Leuk, want ze zijn anders dan anders! Ik heb zelf drie telefoonhoesjes, maar ik gebruik er maar ééntje van: de nieuwste :)

 • marloes
  Geplaatst op 22:23h, 04 mei Beantwoorden

  Die eerste is super leuk zeg!

 • Mandy
  Geplaatst op 23:57h, 04 mei Beantwoorden

  Die met dat katje vind ik echt super cute!

 • Suzanne
  Geplaatst op 01:00h, 05 mei Beantwoorden

  Haha het is laat en iemand ziet dat blauwe hoesje, dus drie maal raden wat er heel hard door het huis heen gaat :P Leuke hoesjes, ik heb eBay ook ontdekt, dus dat word nog wat.

 • Tessa
  Geplaatst op 07:22h, 05 mei Beantwoorden

  Super leuke hoesjes. Vooral die m&m echt schattig.

  Liefs

 • Hesteranne
  Geplaatst op 11:08h, 05 mei Beantwoorden

  M&M hoesje is wel erg leuk! Reden om een Iphone aan te schaffen :P

 • me
  Geplaatst op 21:28h, 05 mei Beantwoorden

  Ik heb er geen enkele, voor mijn telefoon is er niets te vinden want ik heb geen populaire smartphone maar een simpel telefoontje van jaren oud, voldoet ook.

 • Kimberly
  Geplaatst op 18:26h, 06 mei Beantwoorden

  Ik vind het kattenhoesje zo schattig! <3 Die blauwe is inderdaad wel een beetje fout haha

 • Denna
  Geplaatst op 14:28h, 10 mei Beantwoorden

  Dat hoesje met die borsten is echt geweldig! Lekker fout.
  Ik denk dat ik daar maar eens een paar van ga bestellen en kado ga doen aan wat mannelijke vrienden!

Geef een reactie