DR. HAUSCHKA SKINCARE PRODUCTS - LoisLorinde.nl
19920
post-template-default,single,single-post,postid-19920,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DR. HAUSCHKA SKINCARE PRODUCTS

hauschka2

In februari was ik aanwezig bij een prachtig event van Dr. Hauschka waar het nieuwe nachtserum werd gelanceerd! Inmiddels heb ik dit serum uitgebreid getest samen met drie andere fijne verzorgingsproducten van Dr. Hauschka. Vandaag vertel ik jullie wat mijn ervaring is met het nachtserum, rozencrème, gezichtslotion en reinigingsmelk. Kijk je mee?

hauscka3

hauschka4

DR. HAUSCHKA REINIGINGSMELK – € 21,95 voor 145 ml

Eerst haal ik mijn make-up eraf met Purity van Philosopy en daarna de laatste restjes met deze reinigingsmelk van Dr. Hauschka. De reinigingsmelk alleen reinigt voor mijn gevoel niet diep genoeg, daarom gebruik ik ‘m nu in combinatie met Purity. Mijn gezicht voelt heerlijk zacht en schoon aan! De jojoba- en amandelolie in de reiniger zorgen ervoor dat mijn huid niet uitdroogt.

hauschka5

hauschka6

DR. HAUSCHKA GEZICHTSLOTION – € 20,95 voor 100 ml

De gezichtslotion gebruik ik na het reinigen van mijn gezicht om mijn huid te hydrateren en te versterken. De lotion is erg waterig en zit in een spuitflacon. Je kan natuurlijk een wattenschijfje gebruiken, maar ik vind het heerlijk om de lotion over mijn gezicht te sprayen. Zo doe je er heel lang mee en het voelt lekker verfrissend. Sinds ik de lotion gebruik is mijn huid zichtbaar minder rood!

hauschka7

hauschka8

DR. HAUSCHKA ROZENCRÈME – € 21,95 voor 30 ml

Een rijke, verzorgende dagcrème dat lekker snel intrekt. De rozencrème – je raad het al – ruikt naar rode roosjes. Toch vind ik de geur net iets te sterk. Het is een superfijne voedende crème, maar ik zou hem niet opnieuw kopen omdat ik snel genoeg heb van de geur. Voor de vettere huid is er ook een lichtere variant van de rozencrème.

hauschka9

hauschka10

DR. HAUSCHKA NACHTSERUM – € 30,95 voor 25 ml

En dan het nieuwste product van Dr. Hauschka: het nachtserum! Het serum is vetvrij zodat je huid ‘s nachts goed kan ademen. Het geheim van het nachtserum is de appelbloesem en vruchtvlees van de appel dat de huid verstevigd, versterkt en het natuurlijke herstel stimuleert. Ik merk dat het serum de roodheid in mijn gezicht ook zichtbaar verminderd. Toch heeft mijn extreem droge eczeem huid behoefte aan wat vettere crèmes ‘s nachts. In combinatie met een crème vind ik het serum erg fijn.

hauschka

De Dr. Hauschka producten gebruik ik nu al twee maanden lang elke dag. En ze zijn erg zuinig in gebruik, want het is nog lang niet op! De rozencrème zou ik niet opnieuw kopen omdat ik persoonlijk snel genoeg heb van de geur. Ik twijfel over het nachtserum omdat ik hem wel graag gebruik in combinatie met een vettere créme. En de reinigingsmelk en gezichtslotion zijn al niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Heerlijke producten!

Heb jij verzorgingsproducten van Dr. Hauschka?


11 Reactie's
 • Ceetje
  Geplaatst op 09:44h, 24 mei Beantwoorden

  Ik ben nu toevallig een dagcrème aan het testen van ze.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:52h, 26 mei Beantwoorden

   Fijn zijn hun cremes he! :)

 • chucky1012
  Geplaatst op 09:55h, 24 mei Beantwoorden

  Klinkt erg goed!
  Ben niet bekend met de huidverzorgingsproducten van dit merk.

 • Mariëlle
  Geplaatst op 10:22h, 24 mei Beantwoorden

  Ik heb bijna alle producten ook en ik vind het zulke fijne producten!!

 • melissa
  Geplaatst op 10:36h, 24 mei Beantwoorden

  Ik heb nog nooit iets van Dr. Hauschka uitgetest. Ik ben wel benieuwd naar de gezichtslotion :)

 • Sophie
  Geplaatst op 10:48h, 24 mei Beantwoorden

  Oh ik ben dol op Dr. Hauschka! Ik heb mijn tweede rozencreme light (wat een heerlijke geur haha!!!) bijna op en ik ga bijna aan mijn tweede nachtserum beginnen. En inderdaad, de reinigingsmelk en lotion zijn ook niet meer weg te denken uit mijn routine!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:53h, 26 mei Beantwoorden

   Haha, smaken verschillen! Ik vind de rozengeur iets té. Maar het zijn inderdaad stuk voor stuk heerlijke producten!

 • Kelly
  Geplaatst op 11:30h, 24 mei Beantwoorden

  Wat klinkt dit fijn zeg! Dr Hauschka heeft sowieso veel fijne producten.

 • Joyce - Beamingbeautynl
  Geplaatst op 11:32h, 24 mei Beantwoorden

  Lijken me erg fijne producten!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:36h, 24 mei Beantwoorden

  Dr Huisje :) Ik ging strijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:53h, 26 mei Beantwoorden

   Hahaha, dat vind ik leuk!

Geef een reactie