DIY'S: TOEN & NU - LoisLorinde.nl
29719
post-template-default,single,single-post,postid-29719,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY’S: TOEN & NU

Happy Friday DIYday! Regelmatig krijg ik de vraag of ik mijn DIY’s daadwerkelijk gebruik en of het lang heel blijft. Gelukkig maak ik alleen DIY’s die ik ook zelf zou willen hebben. Veel DIY’s zijn nog volledig intact en nog steeds in gebruik. Zeker niet altijd. Vandaag laat ik zien hoe een aantal DIY’s van vorig jaar er nu uit zien.

DIY: PRIKBORD OP MUUR
Mijn prikbord muur is nog steeds in gebruik. Inmiddels heb ik pushpins gebruikt om er haarbanden en sieraden aan te hangen. Dit geeft nog meer sfeer!

DIY: UGLY CHRISTMAS SWEATHER
Ik had zo mijn best gedaan om verschillende textiellijmen te testen zodat de kerstsok niet van de trui af zou gaan. Dat is gelukt. Ik had echter niet nagedacht aan de kwetsbaarheid van de sok zelf. Oeps.

DIY: GEKLEURDE SALONTAFEL
De ronde salontafel is ook nog steeds erg geliefd. Helaas valt de kwaliteit van deze goedkope verf ontzettend tegen. Het bladdert af. Nu ontstaat er een soort patroon waardoor ik het niet eens zo storend vind. Maar binnenkort zal ik de tafel een nieuw laagje verf geven van betere kwaliteit.

DIY: WATERMARBLE COASTERS
Dit vind ik nog steeds een van de leukste DIY’s die ik vorig jaar heb gemaakt. Deze vrolijke onderzetters maken elke gedekte tafel helemaal af. Een nadeel is wel dat ze blijven plakken aan warme mokken gevuld met thee. Ook is het niet ideaal dat ze erg glad zijn.

DIY: FOTOPANEEL
Inmiddels is het fotopaneel toch vastgemaakt met haakjes in de muur in plaats van plakhaken. De plakhaken bleven nog verbazingwekkend goed zitten, alleen vond ik het niet zo mooi. Ook hang ik mijn zonnebrillen nu aan de onderkant, en dat kon eerst niet.

DIY: POMPOM SLOFFEN
Mijn fijne warme pompom-sloffen worden bijna elke dag gedragen. Ben er zelfs een paar keer per ongeluk mee de deur uit gelopen. Ze hebben een harde zool waardoor ik het gevoel heb dat ik mijn schoenen al aan heb, oeps. Ze zijn wat doffer geworden maar dat is normaal. Verder blijven de pompoms er perfect op zitten.

DIY: PATCHES OP SPIJKERBLOUSE
De blouse met alle patches durf ik alleen maar met de hand te wassen. Ben toch bang dat ze losgaan, of gaan rafelen of hun kleur verliezen. En al die patches bij elkaar zijn toch best prijzig. Vind ‘m nog steeds heel tof! Inmiddels heb ik ook nog een Hufflepuff patch en een gouden draak die er nog op moeten.

Heb jij weleens iets gemaakt dat toch niet zo lang mee ging als gehoopt?

liefsloisje

6 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 10:17h, 22 april Beantwoorden

  Ah zo leuk! Ik vind vooral die onderzetters onwijs cute :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:50h, 25 april Beantwoorden

   Dank je wel! :D

 • Jessica J.
  Geplaatst op 13:34h, 23 april Beantwoorden

  Ik vind de onderzetters ook ongelooflijk schattig! Alleen spijtig dat ze blijven plakken.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:51h, 25 april Beantwoorden

   Jaaa, dank je wel!

 • Evelien
  Geplaatst op 22:55h, 28 april Beantwoorden

  Haha wat leuk om te zien! Je slippers zijn zo tof, ik vind ze er nog heel mooi uitzien. Jammer dat de verf van het tafeltje bladdert, al geeft dat ook wel weer een industriele look ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:12h, 03 mei Beantwoorden

   Dank je wel!! En jaa precies, het bladdert vrij regelmatig af haha.

Geef een reactie