DIY: WOODEN SPOOL NECKLACE - LoisLorinde.nl
19428
post-template-default,single,single-post,postid-19428,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: WOODEN SPOOL NECKLACE

SPOOL

Happy Friday DIYday! Jaja, bij de Action zag ik weer wat leuks liggen. Namelijk een zakje houten klosjes. Ik zag dat het gat in de klosjes groot genoeg was voor een ketting en daarmee was deze DIY geboren. Klosjes gebruiken als kralen geeft zo’n tof en speels resultaat! Wat vind jij?

klosjes2

Wat heb je nodig?
→ Houten klosjes
→ Washi tape
→ Ketting
→ Tang

klosjes3

klosjes4

De eerste stap is het vinden van washi tape dat perfect om de klosjes past. Het klinkt misschien moeilijk, maar bijna elk decoratie tape heeft deze breedte van ongeveer één centimeter. Dit knalroze tape is van HEMA, maar ik weet dat ze bij Action en Xenos ook zo breed zijn. De volgende stap kan je waarschijnlijk al raden. Plak het washi tape om de klosjes heen!

klosjes5

klosjes6

Nu je houten klosjes een mooi kleurtje/printje hebben gekregen is het tijd om ze te rijgen aan de ketting. Vervolgens bepaal je hoelang je de ketting wilt hebben. Maak de uiteinden aan elkaar vast met de tang. Als je hebt gekozen voor een korte ketting is een slotje ook wel handig. En je klosjes ketting is af!

klosjes7

SPOOL

De ketting valt erg mooi! En veel mensen zien niet eens dat je klosjes om je nek hebt hangen, haha.
Laat mij weten als je ook een wooden spool necklace hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Mailen kan natuurlijk ook. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van dit soort opvallende ‘kralen’?


15 Reactie's

Geef een reactie