DIY: WIRE WRITING BRACELETS - LoisLorinde.nl
16845
post-template-default,single,single-post,postid-16845,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: WIRE WRITING BRACELETS

wire8

Woehoee, daar is DIY nummero twee van deze week. Maandag liet ik zien hoe je een Wall of Jewelry maakt. En vandaag maken we een paar unieke armbanden met ‘handgeschreven’ woorden. Je ziet ze wel eens met één woord, maar waarom niet helemaal rond om je pols? Dat is nog toffer! Kijk je mee?

wire3

Wat heb je nodig?
– IJzerdraad
– Tang
– Slotjes
– Ringetjes

wire4

Knip een groot stuk ijzerdraad af en maak met je tang een lusje aan het begin. Hier komt straks het slotje aan vast. Wat voor soort ijzerdraad je kiest is geheel aan jou. De een houdt van dun zacht draad waar makkelijk mee te werken is. Hoewel de ander liever gaat voor de stevigheid van dik draad.

wire5

Daarna begin je met het ‘aan elkaar schrijven’ zoals je dat geleerd hebt op de basis school. Je kan ook andere gekke letters proberen. Eerst wilde ik mijn naam schrijven maar bij de S kwam ik er niet meer uit.

wire6

Maak aan het einde weer een lusje met je draad en je woord is klaar. Hier een aantal voorbeeldjes. Bij de bovenste heb ik geen tangetje gebruikt en bij de andere drie wel. De onderste met vierkante letters vind ik zelf erg mooi en origineel geworden. Oefening baart kunst.

wire7

wire8

Dan is het tijd om de woorden aan elkaar vast de maken met de ringetjes. Bij mij waren drie woorden genoeg voor een hele armband. De magnetisch slotjes kreeg ik net binnen en ze zijn super handig om armbanden bij jezelf om te kunnen doen.

wire2

wire

Laat mij weten als je ook met ijzerdraad bent gaan schrijven! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Ook dol op unieke sieraden?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

5 Reactie's

Geef een reactie