DIY: WASHI TAPE PHONE CASE - LoisLorinde.nl
17531
post-template-default,single,single-post,postid-17531,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: WASHI TAPE PHONE CASE

newspaper

Happy Saturday DIYday! Friday DIYday was een dagje uitgesteld. Vandaag een simpele DIY voor een telefoonhoesje met washi tape. En dit kan je voor bijna elke smartphone doen! Hier gebruik ik mijn favoriete washi tape met krantenprint die ik bestelde op eBay. Kijk je mee?

news2

Wat heb je nodig?
– Transparant telefoonhoesje
– Washi tape
– Papier
– Potlood
– Schaar

news3

Pak je telefoon erbij en trek de vorm om op papier met een potlood. Op die vorm ga je nu je washi tape plakken zoals jij dat wilt. Je kan figuurtjes tekenen zoals ik hier deed op kaartjes. Washi tape kan je onder anderen kopen bij Xenos, Action, HEMA en Zeeman. Of natuurlijk bestellen op eBay.

news4

news6

Daarna knip je de telefoon-vorm uit en stop je deze in je telefoonhoesje. Bepaal nu waar het gat moet komen voor je cameralens en knip dit ook uit. Als je het doorzichtige telefoonhoesje om je smartphone doet blijft het papiertje gewoon zitten dus deze hoef je helemaal niet vast te plakken. Zo kan je heel gemakkelijk nog meer vormen maken en af en toe eens wisselen. Of voor elke dag een andere, haha!

newspaper

Simpel, snel en goedkoop! Laat mij weten als jij ook een washi tape phone case hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik leuk! :D

Gebruik jij vaak washi tape? Zo ja, waarvoor?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

18 Reactie's

Geef een reactie