DIY: WASHI TAPE HOLDERS - LoisLorinde.nl
16309
post-template-default,single,single-post,postid-16309,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: WASHI TAPE HOLDERS

holder5

Happy Friday DIYday! Volgens mij is dit de makkelijkste DIY die ik ooit heb gedaan. Stiekem kan je het geen DIY meer noemen, maar ik doe het lekker toch. Bij de kringloop kocht ik twee leuke kaarsenhouders en deze heb ik omgetoverd tot washi tape holders! Kijk je mee?

holder2

Wat heb je nodig?
– kaarsenhouders
– washi/deco tape
– eventueel verf

holder3

Dit is mijn washi tape verzamelingetje. De meeste zijn van Xenos, maar ik heb ook tape van HEMA, Action en eBay. Echt overal kom je leuke rolletjes tegen. Ik gebruik ze eigenlijk veel te weinig omdat ik het ‘zonde’ vind, haha. Daar moet ik verandering in gaan brengen.

holder5

Oké, daar gaan we. Bij de kringloop kocht ik dus twee kaarsenhouders, voor nog geen vijftig cent. Dit zijn houders die je eigenlijk in de grond hoort te prikken voor kaarsjes, maar ik heb ze op z’n kop neergezet. En om de punt doe ik mijn washi tape! Zo simpel is het! Maar ook gewone kaarshouders kunnen erg tof zijn. Check eerst wel of je tape rolletjes er om/op kunnen.

holder6

Zelf vond ik de houders zo al mooi genoeg. Maar je kan ze ook versieren met verf, nagellak, stickers of zelfs tape, haha! Eerst had ik nog geen goede opberg plaats voor mijn washi tape, en toen slingerde de rolletjes rond in mijn kamer. Nu hebben ze eindelijk een vast plekje, en het ziet er nog leuk uit ook.

holder4

En voor de mensen die geen washi tapers zijn: zo’n holder is ook erg leuk voor ringen! Het ziet er niet alleen mooi uit, maar je kan ook nog best veel ringen kwijt op zo’n houder. Heel vrolijk en kleurrijk! Al deze ringen maakte ik trouwens ook zelf, klik hier voor de DIY!

holder7

Zijn jullie ook zo enthousiast? Laat mij weten als je ook een washi tape holder hebt gemaakt! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Ook dol op washi tape?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

15 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 08:46h, 30 mei Beantwoorden

  Wat een briljant idee. Ik ben ook zo gek op deze washi tape ;-)

 • Evelien
  Geplaatst op 08:46h, 30 mei Beantwoorden

  wat onwijs handig! En voor ringen is het inderdaad ook heel leuk (:

 • Tineke
  Geplaatst op 09:07h, 30 mei Beantwoorden

  Wat een leuk idee, ik heb ze nu in een leuke bloempot!
  Liefs

 • Ilse
  Geplaatst op 09:34h, 30 mei Beantwoorden

  Leuk ideetje, al heb ik niet zoveel washi tape en ringen, dus ben ik er zelf niets mee. :-)

 • Beautyjuf
  Geplaatst op 09:55h, 30 mei Beantwoorden

  Wat een leuke DIY! Een collega van mij ‘spaart’ washi tape. Ik ga de link even doorsturen ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:41h, 31 mei Beantwoorden

   Dankjewel! Leuk dat je het doorstuurt, laat me weten wat ze vind :)

 • Sophie
  Geplaatst op 09:55h, 30 mei Beantwoorden

  Supercreatief weer! Voor ringen vind ik ‘m ook erg leuk! Ik vind je snorrenwashitape trouwens echt te gek!

 • Denise
  Geplaatst op 11:05h, 30 mei Beantwoorden

  Oh wat ontzettend leuk bedacht weer Lois! <3

 • Kelly
  Geplaatst op 11:13h, 30 mei Beantwoorden

  Leuk! & Inderdaad lekker simpel.

 • Sophiee
  Geplaatst op 11:19h, 30 mei Beantwoorden

  Slim idee! Super makkelijk en handig.

 • Jana
  Geplaatst op 11:25h, 30 mei Beantwoorden

  Leuk idee! Je kan ze ook gebruiken om je ringen rond te doen ! x

 • jana
  Geplaatst op 11:51h, 30 mei Beantwoorden

  Superleuk idee :D x

 • Sarah
  Geplaatst op 13:36h, 30 mei Beantwoorden

  Simpel, maar inderdaad heel leuk! Ik vind het stiekem ook altijd zonde om mijn washi tape te gebruiken haha.

 • Petra
  Geplaatst op 22:31h, 04 juni Beantwoorden

  Inderdaad, dit is wel heel handig bedacht….

 • Ilse
  Geplaatst op 21:01h, 20 augustus Beantwoorden

  Wat een schattige tapejes heb jij! Die met de muzieknootjes, het klavertje vier, die zeehondjes en wat al niet meer! Al geloof ik dat dat wel gewoon plakband is, niet? Hoe dan ook, origineel opbergsysteem! Alleen denk ik dat ik hier iets te veel washitape voor heb. Ehehehe…

Geef een reactie