DIY: WALL OF JEWELRY - LoisLorinde.nl
16858
post-template-default,single,single-post,postid-16858,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: WALL OF JEWELRY

wall2

Omdat ik op vakantie ben heb ik een DIY weekje ingepland! Deze week zal er om de dag een tof DIY projectje online komen. En volgende week maandag zal er dus een dubbele Picture My Life verschijnen.

Vandaag is het tijd voor de eerste DIY. Nee, geen Wall of Fame maar een Wall of Jewelry. En ik heb er eentje op mijn kamer. Laatst kocht ik nieuwe haakjes om mijn sieraden muur uit te breiden en dat leek mij een goed moment om het aan jullie te laten zien. Want het resultaat is ontzettend tof!

wall3

Wat heb je nodig?
– Plak haakjes
– Een muur

Het kunnen ook andere haakjes zijn, maar plak haakjes zijn wel zo makkelijk. De ronde haakjes komen van HEMA en de andere die je hier ziet kocht ik bij de executie uitverkoop in Utrecht.

wall4

Bij de executie uitverkoop waren er vier soorten plak haakjes te koop. Vierkante, ronde, grote en kleine. Zelf ben ik voor de ronde gegaan. Aan het begin van mijn sieraden muur heb ik vier grote ronde haken geplakt voor tassen en jassen. Deze haken zouden tot wel 5 kilo moeten houden. Ze zitten zo stevig dat ik mij afvraag of ik ze er ooit nog af krijg, haha. De kleine haakjes gebruik ik voor de sieraden.

wall5

wall2

Let er wel op dat je het in een keer goed doet, want als ze eenmaal vast zitten krijg je ze er moeilijk af. Zet desnoods stipjes op de plekken waar je de haakjes wilt plakken. Soms ging het wel eens schreef. Dus ik wilde het haakje eraf halen en hij nam gelijk een laag verf van de muur mee. Toen heb ik ‘m toch maar laten zitten. Wees slim en maak dus eerst een plannetje.

wall6

Echt geweldig, zo’n muur met kettingen. Ideaal, want zo raken ze ook niet in de knoop. Dit zijn ze trouwens niet allemaal, de helft slingert nog ergens rond, haha. Zijn jullie ook zo enthousiast? Laat mij weten als je ook sieraden muur hebt gemaakt! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Hoe berg jij je sieraden op?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • Sheling
  Geplaatst op 06:23h, 04 augustus Beantwoorden

  Ohh wat ziet dat er leuk uit zeg! Ik heb zo’n kledinghaak speciaal met allemaal gaatjes voor je juwelen als je snapt wat ik bedoel :)

 • Ceetje
  Geplaatst op 06:58h, 04 augustus Beantwoorden

  Wat een goed idee! Fijne vakantie :)

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 08:20h, 04 augustus Beantwoorden

  Wat ziet dat er gezellig uit!

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:30h, 04 augustus Beantwoorden

  Ah superleuke uitstraling, heel gaaf gedaan!

 • Angela
  Geplaatst op 09:29h, 04 augustus Beantwoorden

  Dat ziet er super leuk uit!

 • chucky1012
  Geplaatst op 09:38h, 04 augustus Beantwoorden

  Wauw, wat een brilliant idee ;-)
  Het ziet er leuk en overzichtelijk uit.
  Zo zie je elke dag wat je aan jewelz hebt en daardoor wissel je vaker van een ander sieraad.

  Mooie dag Xoxo

 • Svenja
  Geplaatst op 09:44h, 04 augustus Beantwoorden

  Staat super leuk!

 • Dionne
  Geplaatst op 10:00h, 04 augustus Beantwoorden

  Ziet er heel leuk uit!

 • Melissa
  Geplaatst op 10:13h, 04 augustus Beantwoorden

  Ziet er leuk uit en lekker origineel :)

 • Kim / Vintage & Beauty
  Geplaatst op 10:23h, 04 augustus Beantwoorden

  Wat een super leuk idee! Ik heb mijn sieraden aan ouderwetse haakjes hangen aan de muur :)

  Fijne vakantie!

 • Daphne
  Geplaatst op 10:52h, 04 augustus Beantwoorden

  Leuk idee, ik heb ze allemaal aan een soort hartvormig rekje hangen!

 • Petra
  Geplaatst op 11:51h, 04 augustus Beantwoorden

  Tjonge, dat ziet er heel erg goed uit….Ik heb misschien nog een ander tipje voor je om ze recht te hangen…
  je kan misschien even een stukje schilderstape ( dat witte papieren) op de muur plakken…dat trek je er makkelijk af en als je het niet heel extreem hard aan wrijft trek je de verf of behang er ook niet van af….

  groetjes Petra

 • Manon
  Geplaatst op 13:21h, 04 augustus Beantwoorden

  Ohh dat ziet er leuk uit ook handig lijkt het me dat ze niet meer zo snel in de knoop gaan en je hebt tenminste een overzicht!

 • Joni
  Geplaatst op 13:36h, 04 augustus Beantwoorden

  I like! Wat ziet dit er leuk uit zeg. Eigenlijk ideaal voor mijn kettingen, ik gooi ze altijd maar op een stapel, ook niet handig natuurlijk. Jammer genoeg heb ik er niet echt plek voor.. Maar super tof gedaan ;)

 • Suzanne
  Geplaatst op 16:22h, 04 augustus Beantwoorden

  Oeh, dit is superleuk! Deze DIY ga ik zeker onthouden.

 • Manon
  Geplaatst op 16:43h, 04 augustus Beantwoorden

  Dat ziet er gaaf uit

 • jana
  Geplaatst op 19:25h, 04 augustus Beantwoorden

  Ooh heel tof gevonden :) x

Geef een reactie