DIY: VAN OORHANGERS NAAR KETTING - LoisLorinde.nl
15779
post-template-default,single,single-post,postid-15779,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: VAN OORHANGERS NAAR KETTING

neck5

Happy Friday DIYday! Afgelopen zaterdag was ik weer een dagje in Duitsland om te shoppen. Morgen komt de shoplog online, yay. Bij Orsay kocht ik onder anderen twee mooie oorhangers. Zelf heb ik geen gaatjes dus besloot ik er een ketting mee te maken. Én nog eentje om weg te geven! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder. :)

neck1

Wat heb je nodig?
– Oorbellen naar keuze
– Ringetjes
– Ketting
– Slotje
– Tang

neck2

Met de tang haalde ik de oorbellen uit elkaar. Eerst maakte ik de brede kanten aan elkaar, door middel van de ringetjes. Maar dat werd niet mooi. Uiteindelijk vond ik de punten naar elkaar toe een stuk interessanter. Het hangt er natuurlijk heel erg vanaf wat voor soort oorbellen je gebruikt. Experimenteer! Gelukkig zijn er nu veel van dit soort oorhangers met mooie stenen te vinden.

neck3

Als laatste ga je de lengte van je ketting bepalen. Meet om je nek wat een mooie lengte is voor de ketting. Maak het daarna vast aan je oorhanger-bedel. In het midden maak je nu het slotje vast, hiervoor gebruik ik de tang.

neck

De statement necklace om mijn nek. Ben er super blij mee! Misschien ga ik de steentjes ooit nog een ander kleurtje geven. Laat mij jouw variatie zien! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom! :D

Liefs,
Lois Lorinde ♥

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

14 Reactie's
 • Mariska
  Geplaatst op 08:50h, 25 april Beantwoorden

  Ah wat leuk gedaan dit, leuk idee! :) Ik doe niet mee met de winactie..

 • Julie
  Geplaatst op 08:57h, 25 april Beantwoorden

  Wat een leuke transformatie zeg! Ik had geen idee dat je zoiets leuks kon doen met oorbellen!

  Ikzelf kan enkel echte oorbelen van de juwelier verdragen. Duur grapje om altijd te investeren in echt (wit)goud! Ik zie vaak leuke oorbellen die ik dan gewoon niet kan dragen. Daarom zou ik erg graag meedoen met deze winactie. Het lijkt me geweldig om zo’n uniek stuk te dragen! :-)

  Ik volgde je al op Facebook en Bloglovin, en heb nu op die laatste ook deze post geliked! :-)

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 • Jolijn
  Geplaatst op 09:09h, 25 april Beantwoorden

  Super leuk! Hij is echt mooii! Ik doe graag mee (:
  xx Jolijn.

 • Jewel-Nails
  Geplaatst op 09:31h, 25 april Beantwoorden

  Wat ben je toch weer creatief bezig! ;) Ik zag hem al op Instagram voorbijkomen en dacht; huh waar heeft ze die gekocht?! Maar dat je hem zelf hebt gemaakt; heel tof!
  Doe graag mee met je winactie, hij is prachtig! Volg je op BL + FB.

 • Kelly
  Geplaatst op 11:31h, 25 april Beantwoorden

  Leuk gedaan! En lekker simpel. De winactie sla ik echter over.

 • Sara
  Geplaatst op 11:57h, 25 april Beantwoorden

  Wat een super mooie ketting is dit geworden zeg. Een eye catcher maar wel lekker subtiel. Ik doe graag mee met deze leuke winactie. :) Ik volg je op facebook (Sara Naus), ik volgde je al op bloglovin en ik heb dit bericht uiteraard geliked. :)

 • Nynke
  Geplaatst op 12:37h, 25 april Beantwoorden

  Wat een leuk idee zeg, ik doe graag mee.

 • Manon
  Geplaatst op 13:08h, 25 april Beantwoorden

  Wat een super leuk idee en het is ook nog eens mooi geworden ook!

 • Judith
  Geplaatst op 13:39h, 25 april Beantwoorden

  Wat leukep en orgineel! Ik heb alles gedaan en die graag mee :) XO

 • Julia
  Geplaatst op 14:16h, 25 april Beantwoorden

  Wat supercreatief! Dat ik nooit op dat soort dingen kom haha!
  Winacties zijn ook altijd leuk, dus ik doe mee!

 • Ilse
  Geplaatst op 21:33h, 25 april Beantwoorden

  Leuk ideetje! Ziet er mooi uit.

 • Pingback:NEW IN: DUITSLAND – DM, MÜLLER, H&M, ORSAY & XENOS | LoisLorinde
  Geplaatst op 06:02h, 26 april Beantwoorden

  […] kocht ik twee mooie haarspelden en twee paar oorbellen. Met de oorhangers maakte ik uiteindelijk twee DIY kettingen, en eentje daarvan geef ik […]

 • LadyLynn007
  Geplaatst op 14:16h, 26 april Beantwoorden

  Ik zou er echt nooit aan gedacht hebben om van oorbellen een ketting te maken, maar geeft echt een supermooi resultaat! Het kleur is ook prachtig!

 • Romy | Big Cozy Sweater
  Geplaatst op 20:08h, 03 mei Beantwoorden

  Mooi gedaan, ik doe graag mee!

Geef een reactie