DIY: VAN OORBELLEN NAAR KETTING - LoisLorinde.nl
17621
post-template-default,single,single-post,postid-17621,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: VAN OORBELLEN NAAR KETTING

geo

Happy Friday DIYday! Op Instagram konden jullie al zien en lezen dat ik verliefd ben geworden op de geometrische printjes bij HEMA. Ondanks dat ik geen gaatjes heb kijk ik bij het sieradenrek ook altijd even naar alle oorbellen. Waarom? Nou hierom! Deze twee ruitvormige oorbellen heb ik omgetoverd tot een nieuwe geometrische ketting. Twee weken geleden gebruikte ik ook al oorbellen in een DIY en nu toevallig weer. Lees verder en zie ik hoe te werk ben gegaan!

geo3

geo4

Wat heb je nodig?
– Ruitvormige oorbellen
– Ketting
– Ringetjes
– Tang

Voor deze DIY kan je bijna elke ruitvormige oorbellen gebruiken, als er maar een ringetje doorheen kan. Misschien heb je zelfs nog wel een paar in je sieradenla liggen. Het eerste wat je doet is de hangers verwijderen van de oorbellen zelf. We gaan er tenslotte iets anders van maken.

geo5

Maak de twee ruitvormen aan elkaar vast zodat er een geometrische pijlvorm ontstaat. Beter kan ik het niet verwoorden, haha. Dit doe ik natuurlijk met de ringetjes door middel van een tang.

geo6

Maak daarna de ketting vast aan de uiteinden van de gecreëerde vorm. Zorg dat de ketting de juiste lengte heeft zodat deze mooi valt om je nek. Dat kan heel veel verschil maken!

geo7

Opa Kwalianus leest ook graag een boekje.

geo9

Wat ben ik blij met het resultaat! De ketting draag ik erg graag en ik krijg er hele leuke reacties op. Laat mij weten als jij ook sieraden hebt omgetoverd tot iets nieuws! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik leuk! :D

Ga jij voor de oorspronkelijke oorbellen of de gecreëerde ketting?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

20 Reactie's
 • Pingback:DIY: VAN OORBELLEN NAAR KETTING | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:56h, 07 november Beantwoorden

  […] Happy Friday DIYday! Op Instagram konden jullie al zien en lezen dat ik verliefd ben geworden op de geometrische printjes bij HEMA. Ondanks dat ik geen gaatjes heb kijk ik bij het sieradenrek ook altijd even naar alle oorbellen. Waarom? Nou hierom! Deze twee ruitvormige oorbellen heb ik omgetoverd tot Lees verder […]

 • Sheling
  Geplaatst op 07:03h, 07 november Beantwoorden

  Wat leuk verzonnen! Als ik jou was zou ik de oorbellen erbij dragen als een set :D Dat is echt chique voor een avondje weg ofzo :) Hihi leuk ook met dat tekeningetje ;)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:16h, 09 november Beantwoorden

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik gebruik oorbellen altijd om iets anders van te maken want ik heb zelf dus geen gaatjes, haha. Maar wel een heel leuk idee voor de meiden die wel oorbellen dragen!

 • julia
  Geplaatst op 07:10h, 07 november Beantwoorden

  Wow wat een superleuk resultaat! Dat idee van een setje is ook wel heel leuk! Je hebt altijd zulke leuke diy ideeen waar ik zelf nooit zo snel op zou komen. Stiekem vind ik de ketting nog wel leuker dan de oorbellen hahaa. Je andere van-oorbellen-tot-ketting diy draag ik ook nog steeds met liiiefde.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:14h, 09 november Beantwoorden

   Dankjewel voor alle lieve complimentjes, Julia! Wat leuk om te horen dat je die nog steeds met draagt, en met liefde nog wel! :D Wauw!

 • Ingeborg
  Geplaatst op 08:18h, 07 november Beantwoorden

  Wauw! Wat een gaaf idee! Het resultaat is echt prachtig.

 • Svenja
  Geplaatst op 09:15h, 07 november Beantwoorden

  Ziet er super leuk uit <3

 • Mirne
  Geplaatst op 09:58h, 07 november Beantwoorden

  Supertof, de oorbellen waren okay, maar als ketting is die echt awesome!

 • chucky1012
  Geplaatst op 10:07h, 07 november Beantwoorden

  Wat een prachtige ketting heb je van de oorbellen gemaakt ;-)
  Toen ik sieraden maakte had ik ook dit soort DIY ermee gemaakt.

 • Denise
  Geplaatst op 10:49h, 07 november Beantwoorden

  Haha wauw Lois, hoe krijg je het toch weer verzonnen. Super leuk! <33

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:12h, 09 november Beantwoorden

   Aaawh, dankjewel Denise! <3

 • Dagmar
  Geplaatst op 11:09h, 07 november Beantwoorden

  Aaah zo gaaf deze ketting en wat is opoe onwijs lief! Haha geweldig gedaan, ooh wat een mooie ketting!

 • Wendy
  Geplaatst op 12:17h, 07 november Beantwoorden

  Leuk verzonnen en leuk resultaat.

 • Manon
  Geplaatst op 12:34h, 07 november Beantwoorden

  Dat heb je echt gaaf gedaan!

 • Kim
  Geplaatst op 13:25h, 07 november Beantwoorden

  Leuk idee! :)

 • Sara
  Geplaatst op 14:05h, 07 november Beantwoorden

  Echt een heel erg leuk resultaat zeg!!! Simpel maar erg mooi.

 • Sophie
  Geplaatst op 15:02h, 07 november Beantwoorden

  Oh, ik vind het eindresultaat echt ontzettend leuk! Heel bijzonder en als ketting leuker als oorbellen vind ik :’)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:11h, 09 november Beantwoorden

   Aawh, bedankt voor het lieve grote compliment! Dat maakt mij echt heel blij!

 • Anneleen
  Geplaatst op 15:29h, 07 november Beantwoorden

  Oh wat leuk gedaan !

 • Chloe Sterk
  Geplaatst op 17:21h, 07 november Beantwoorden

  Leuke ketting :)

Geef een reactie