DIY: UGLY CHRISTMAS SWEATER - LoisLorinde.nl
29152
post-template-default,single,single-post,postid-29152,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: UGLY CHRISTMAS SWEATER

Ont-zet-tend simpel, maar daarom zeker niet minder leuk. Een kerstsok op een foute kersttrui.

Benodigdheden
⇢ Trui
⇢ Kerstsok
⇢ Textiellijm

De trui kocht ik bij een lokale kringloopwinkel en vond ik perfect passen bij de christmas stocking die ik bestelde op eBay. Met de textielverf plakte ik de sok midden op de trui. Eerst wel even kijken hoe de trui valt. Je kan de sok natuurlijk ook op de trui naaien met naald en draad, maar ik was lui. En deze textielverf van Bison werkt ontzettend goed. Ik geniet ook nog steeds van mijn mooie pompom sloffen.

(Ja, ik vind het moeilijk om serieuze foto’s te maken, haha.)

Je kan er een geheime voorraad zuurstokken in bewaren of zelfs een kleine fles wijn. Ik hield het vrij simpel, maar je kan het natuurlijk zo gek maken als je wilt met pompoms, glitters en allerlei feestelijke stofjes. Sommigen doen er zelfs kleine knuffelbeertjes op. Hoe gekker hoe beter.

Draag jij wel eens een foute kersttrui?

liefsloisje

2 Reactie's
 • Evelien
  Geplaatst op 22:50h, 01 december Beantwoorden

  Oh GEWELDIG vind ik deze, hahaha! Love it 😂

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:06h, 03 december Beantwoorden

   Haha, dank je wel!!

Geef een reactie