DIY: TRIANGLE DREAMCATCHER - LoisLorinde.nl
20867
post-template-default,single,single-post,postid-20867,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: TRIANGLE DREAMCATCHER

dream8

Happy Friday DIYday! De dromenvanger is weer helemaal terug van weggeweest. Boven je bed, aan je ketting, op je kleren en zelfs op telefoonhoesjes. En ik zou Lois niet zijn als ik het niet nét een beetje anders zou willen maken. Want wie zegt dat dromenvangers niet driehoekig mogen zijn? Klik verder en zie hoe ik deze triangle dreamcatcher heb gemaakt!

dream2

Wat heb je nodig?
→ Gekleurd draad
→ IJzerdraad
→ Bedel/kralen
→ Veertjes
→ Schaar/kniptang
→ Lijm

dream1

dream3

dream4

Knip een stuk ijzerdraad af en buig deze in een driehoekvorm. Je kan natuurlijk ook gewoon voor een cirkel of andere vorm kiezen. Pak vervolgens je draad erbij en wikkel deze om je ijzeren vorm. Met aan het begin en het einde een knoop. Om ervoor te zorgen dat het niet verschuift kan je lijm de knopen verstevigen met lijm. Het is erg simpel, maar wel tijdrovend. Voor het hart van mijn dromenvanger gebruik ik de bohemian bedel van PrettyPretty.nl. Met hetzelfde draad verbind ik deze aan mijn hanger, zoals te zien op de foto.

dream5

dream6

dream7

Drie veertjes knoop ik vast aan drie draadjes. Daar rijg ik vervolgens wat kraaltjes aan en knoop het vast aan mijn hanger. De kralen zien er mooi uit en zorgen ervoor dat de veertjes recht blijven hangen. De mooie zwart-witte veertjes zagen jullie al voorbij komen in de laatste On my way from eBay. Ik vind mijn ‘alternatieve’ dromenvanger erg goed gelukt! Laat mij weten als je ook triangle dreamcatcher hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Heb jij stiekem ook nog een dromenvanger boven je bed?

Follow

10 Reactie's

Geef een reactie