DIY: A TOUCH OF NEON - LoisLorinde.nl
19293
post-template-default,single,single-post,postid-19293,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: A TOUCH OF NEON

neon

Happy Friday DIYday! Eierhouders, geometrische kralen, een spaarvarken en zwaantjes.. Ik gaf ze allemaal ‘a touch of neon’! Helaas komt de felle kleur niet erg goed over op de foto. Neon kleuren blijven lastig te fotograferen. Benieuwd hoe deze spulletjes er eerst uit zagen? En hoe ik ze dit roze neon kleurtje heb gegeven? Lees dan snel verder!

neon2

Wat heb je nodig?
Neon spuitverf
→ Spullen om op te pimpen
→ Oude kranten

Verspreid de oude kranten op een gladde ondergrond. Het liefst buiten, want spuitverf is niet zo fijn om in te ademen. Leg de spullen op de krant en sprayen maar! Ik kocht de spuitbus bij de Action voor maar drie eurootjes. Voor een mooier resultaat heb ik twee lagen aangebracht. Laat de eerste verflaag eerst goed drogen voor je de volgende aanbrengt. Uiteindelijk gebruikte ik de verf op plastic, hout, porselein en metaal. En het bleef goed zitten! Om de verf nog beter te laten hechten kan je de spullen eerst schoonmaken met alcohol of nagellak remover.

neon5

Met deze armband heb ik het eigenlijk een beetje op gegeven. Het resultaat vond ik niet zo mooi en ik had geen zin meer om er verf aan te verspillen. Weg ermee. Haha!

neon4

neon9

Deze eierhouders konden jullie eergisteren al zien bij mijn peanut butter cup receptje. Ze zijn niet alleen erg leuk voor eieren, maar ook als plateau voor gebakjes! Even andersom neerzetten en ze hebben meteen een hele andere functie gekregen. Hoe zou jij ze gebruiken? :)

neon6

En dan de grote geometrische kralen van hout. De verf is niet helemaal egaal opgedroogd, en daarom ziet het er een klein beetje vlekkerig uit. Maar achteraf gezien vind ik dat juist wel heel leuk en speels! Ik ga hier denk ik een reuze neon armband mee maken.

neon7

neon10

Aaawh, deze zwaantjes kocht ik een tijdje geleden bij de Kringloop voor maar 20 cent. Eigenlijk zijn ze bedoeld voor tafelschikking naamkaartjes. Maar ze zijn ook prima te gebruiken als standaard voor mijn polaroidfoto’s! En het ziet er schattig uit!

neon8

Als laatst een porseleinen spaarvarken die van mijn oma is geweest. Dit spaarvarken kan niet open en ik ga hem vanaf nu ook echt gebruiken zoals hij bedoeld is. Als ‘ie vol zit is het tijd voor de hamer! Het geld ga ik dan gebruiken om wat leuks mee te doen of te kopen.

neon3

En dat zijn alle oude spulletjes die ik heb omgetoverd tot nieuwe neon exemplaren. Laat het mij weten als jij je oude spulletjes ook een nieuw kleurtje hebt gegeven! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Mailen kan natuurlijk ook. Vind ik leuk! :D

Wat is jouw favoriete neon kleur?


Tags:
13 Reactie's
 • Manon
  Geplaatst op 13:16h, 23 januari Beantwoorden

  Dat ziet er heel leuk uit!

 • Stephanie
  Geplaatst op 14:06h, 23 januari Beantwoorden

  Leuk zeg, vooral de eierhouders en zwaantjes :).

 • Kirsten
  Geplaatst op 14:09h, 23 januari Beantwoorden

  Super leuk gedaan! Ziet er goed uit (:

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:33h, 23 januari Beantwoorden

  Wat een leuk idee zeg. Dat varken is superduper leuk!

 • Eveline
  Geplaatst op 16:13h, 23 januari Beantwoorden

  Leuk idee! Nou nog aan de zooi komen om over te spuiten ;)

 • Dina
  Geplaatst op 16:23h, 23 januari Beantwoorden

  Super leuk gedaan! Ik vind de eierhouders echt geweldig. <3

 • Miss Happinez
  Geplaatst op 16:56h, 23 januari Beantwoorden

  Ah, wat super leuk! Door het neon kleurtje ziet alles er gelijk veel vrolijker uit!

 • Renate
  Geplaatst op 17:00h, 23 januari Beantwoorden

  Ja neon roze is echt heel mooi en zeker lastig te fotograferen. Heel leuk om alles een kleurtje te geven.

 • Rianne
  Geplaatst op 17:18h, 23 januari Beantwoorden

  Heel leuk gedaan!

 • Anneleen
  Geplaatst op 17:40h, 23 januari Beantwoorden

  Oh wat vrolijk! Die zwaantjes vind ik heel lief!

 • Denna
  Geplaatst op 17:43h, 23 januari Beantwoorden

  Echt heel leuk gedaan

 • Ina
  Geplaatst op 14:12h, 24 januari Beantwoorden

  Leuke DIY’s!

 • chucky1012
  Geplaatst op 21:54h, 24 januari Beantwoorden

  Dat ziet er leuk uit!

Geef een reactie