DIY: STUDDED PHONE CASE - LoisLorinde.nl
16660
post-template-default,single,single-post,postid-16660,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

DIY: STUDDED PHONE CASE

studcase

*Happy Friday DIYday! Dinsdag liet ik mijn telefoonhoesjes stash zien waar dit toffe hoesje met gouden studs ook bij zat. Het is ontzettend makkelijk om te doen. Binnen no time heb je een uniek hoesje gecreëerd! Benieuwd hoe ik te werk ben gegaan? Lees dan snel verder.

studcase2

Wat heb je nodig?
– Een telefoonhoesje
– Studs
– Schaar

Zelf gebruik ik een rubberen hoesje waar ik de studs doorheen kan prikken. Als je een hard hoesje hebt kan je ook plak-studs gebruiken. Op eBay kan je allerlei soorten studs vinden. Maar ook bij bijna elke hobbywinkel zijn ze te koop.

studcase3

Ik begon met een cirkel om het Apple logo. De studs prik je door het hoesje heen en daarna vouw je de pinnetjes om om het vast te maken. Misschien vroeg je je al af waarom je een schaar nodig hebt. De schaar gebruik ik om de pinnetjes om te vouwen, zodat ze niet prikken in mijn vingers.

studcase4

De ruimte die ontstaat tussen de studs ging een beetje vanzelf en daar besloot ik mee door te gaan. Het idee in mijn hoofd was anders maar ik vind dit resultaat eigenlijk veel gaver. Eerst zitten de studs dicht op elkaar en daarna steeds verder van elkaar. Dat had ik nog nooit ergens gezien, echt heel tof.

studcase5

Er gaat even wat tijd in zitten om alles op z’n plek te krijgen, maar moeilijk is het niet. Maak je laatste studs vast en je bent klaar! Dit kan je natuurlijk ook doen met je tablethoes of je smartphone sportaccessoires. Niks is leuker dan het pimpen van een simpel hoesje voor je elektronica. Je hebt meteen een uniek exemplaar!

studcase6

Vergeet mij niet te laten weten als je ook studded phone case hebt gemaakt! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Heb jij al eens je telefoonhoesje opgepimpt?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

9 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:56h, 04 juli Beantwoorden

  Wat een hippe cover voor je mob.tel.!

  Happy Friday Xoxo

 • Denise
  Geplaatst op 07:57h, 04 juli Beantwoorden

  Oh My! Toen ik alleen nog maar je eerste foto zag vroeg ik me al af waar je dit onwijs leuke hoesje gekocht had. Heb je ‘m weer zelf gemaakt, crea bea! Super leuk Lois <3

 • Mirjam
  Geplaatst op 09:34h, 04 juli Beantwoorden

  Oh wat heb je dit leuk gedaan!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:37h, 04 juli Beantwoorden

  Hij is leuk geworden! Ik heb ook eens zoiets gedaan, ik vind dat echt rustgevend om te doen, haha!

 • Svenja
  Geplaatst op 09:54h, 04 juli Beantwoorden

  Super leuk gedaan <3

 • Manon
  Geplaatst op 11:29h, 04 juli Beantwoorden

  Wat leuk om zo je hoesje lekker op te pimpen!

 • Kelly
  Geplaatst op 15:56h, 04 juli Beantwoorden

  Heel erg leuk!

 • Romy | Big Cozy Sweater
  Geplaatst op 19:13h, 04 juli Beantwoorden

  Wauw, wat ontzettend gaaf!

 • jana
  Geplaatst op 20:48h, 04 juli Beantwoorden

  Heel tof gedaan :)x

Geef een reactie