DIY: SMINT PENCIL HOLDER - LoisLorinde.nl
26620
post-template-default,single,single-post,postid-26620,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: SMINT PENCIL HOLDER

diy-smint-pennenbakje-0
Happy Friday DIYday! Smint blikjes. Ik vond het altijd zonde om ze weg te gooien maar wist nooit wat ik er mee wilde doen. Eindelijk kwam ik op een idee en dit is eigenlijk een deel daarvan. Een regenboog Smint pennenbakje, om deze later uit te breiden tot een hele lange rij voor al mijn Sharpies, fineliners, markers en andere stiften.

diy-smint-pennenbakje-1

diy-smint-pennenbakje-2

diy-smint-pennenbakje-3[amd-zlrecipe-recipe:8]

diy-smint-pennenbakje-4

diy-smint-pennenbakje-5

diy-smint-pennenbakje-6
Perfect voor mijn geliefde fineliners. En zoals je ziet kan er nog veel meer bij. Een zeer eenvoudige DIY om de blikjes van Smints te recyclen. Voorlopig spaar ik nog even door tot ik een hele lange rij kan maken. Dan ga ik de blikjes waarschijnlijk in één dezelfde kleur verven zodat de gekleurde stiften beter opvallen. Voor nu vind ik de Smint regenboog wel heel tof! En als het zover is, zijn jullie natuurlijk de eerste die het zien!

Ben jij ook aan de slag gegaan met Smint blikjes? Laat het weten via Twitter of Instagram door mij te taggen of gebruik hashtag #LoisDIY! Dat vind ik altijd zo tof om te zien!

Hoe recycle jij oude producten?

liefsloisje

2 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:41h, 10 september Beantwoorden

  Dat ziet er leuk uit!
  Vrolijke kleuren ;-)

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:40h, 11 september Beantwoorden

   Dank je wel!! :D

Geef een reactie