DIY: SIERADEN OMTOVEREN - LoisLorinde.nl
15249
post-template-default,single,single-post,postid-15249,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

DIY: SIERADEN OMTOVEREN

omtoveren

Happy #FridayDIYday! Bij de opening van Primark Nijmegen kocht ik deze prachtige blingbling haarband. De steentjes vind ik echt ontzettend mooi maar ik zou het toch nooit in mijn haar dragen.. dus wat doe je dan; je maakt er iets anders van! Ook de ring kocht ik bij Primark en ik besloot hem nog mooier te maken met een bijzondere topcoat. Lees verder en bekijk hoe. :)

omtoveren3

DIY: UNIQUE RING-STONE
Wat heb je nodig?
– Ring met ‘steen’
– Effect topcoat naar keuze

omtoveren4

Geef de steen van je ring een uniek effect en mooie glans met topcoat! De topcoat die ik hier gebruik heb ik zelf gemaakt met echt bladgoud uit Goldstrike. Bekijk hier de DIY! Het is alweer een hele tijd geleden dus let niet op de kwaliteit van de foto’s, want hé het gaat om het idee.

omtoveren5

De echte bladgoud flakes geven de ring een veel luxere en vooral unieke uitstraling. Deze ga ik zeker heel vaak dragen want ik vind hem zo gaaf geworden! Hij lijkt me ook erg mooi met andere effect topcoats zoals Fantasy Fire van MaxFactor.

omtoveren6

DIY: STATEMENT NECKLACE & BRACELET

Wat heb je nodig?
– Blingbling haarband (Primark)
– Ketting
– Ringetjes
– Slotjes
– Tang

omtoveren7

Bij de opening van Primark Nijmegen viel mijn oog dus meteen op ik deze prachtige haarband met blingbling-bloemetjes. Zelf zou ik het niet dragen maar ik kocht hem toch omdat ik de steentjes zo mooi vind. Want ik wilde er graag een statement ketting van gaan maken. Het eerste wat je doet is het uit elkaar halen van de haarband.

omtoveren8

Ik koos ervoor om drie stukken te gebruiken voor de ketting en de andere twee voor armbanden. Dan is het tijd om de prachtige bling-bloemetjes te gaan verbinden met de ketting door middel van de ringetjes.

omtoveren9

Het is even meten en proberen tot je een mooie lengte hebt gevonden. Vooral bij korte kettingen is het fijn als de vorm mooi om je hals ligt. Daarna kan het slotje in het midden vast gemaakt worden.

omtoveren10

De dubbele ketting geeft net wat meer stevigheid en ik vind het er helemaal bijpassen. Een prachtig statement necklace voor de lente! <3

omtoveren11

omtoveren12

Met de overige bling-bloemetjes maakte ik een armband. Ook hier is het weer passen en meten tot je de juiste lengte hebt gevonden voor jouw pols. Maar het resultaat mag er wezen, echt een prachtig pareltje voor om de pols! Al zeg ik het zelf, hihi.

omtoveren1

En zo tover je (oude) sieraden om tot iets nieuws en unieks dat niemand anders heeft! Vooral de ring vind ik erg gaaf geworden met het echte bladgoud, van de zelfgemaakte topcoat. Laat mij jouw omgetovere accessoires zien! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom! :D

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

37 Reactie's
 • Anita
  Geplaatst op 11:40h, 04 april Beantwoorden

  Heel leuk gedaan! Jammer dat ik niet zo creatief ben haha.

 • Alexandra
  Geplaatst op 11:50h, 04 april Beantwoorden

  Wauw, superleuk gedaan! :)

 • Justine
  Geplaatst op 11:54h, 04 april Beantwoorden

  Wauw, leuk gedaan! Zeker met die ring. Mag hopen dat je de goldstrike niet alleen hebt opgedronken? :)

 • Eline
  Geplaatst op 12:24h, 04 april Beantwoorden

  Wauw, hoe tof dit, vooral de ketting is een wereld van verschil!

 • Edith
  Geplaatst op 13:08h, 04 april Beantwoorden

  Wauw super leuk gedaan zeg, heel mooi resultaat! Ik doe ook graag mee aan de winactie, super mooie armband!

 • Manon
  Geplaatst op 13:22h, 04 april Beantwoorden

  WAT een super gave diy!! wat ben jij creatief zeg.

 • Nynke
  Geplaatst op 13:32h, 04 april Beantwoorden

  Wat een leuk idee zeg. Ik doe graag mee.

 • Laura
  Geplaatst op 14:30h, 04 april Beantwoorden

  Oeh wauw, ik vind de armband ook echt het leukst ! En heb alle bovenstaande stappen voltooid om mee te dingen naar de prijs :) Liefs x

 • dionne
  Geplaatst op 15:04h, 04 april Beantwoorden

  Super luk gedaan!

 • Kim / Vintage & Beauty
  Geplaatst op 15:23h, 04 april Beantwoorden

  Zo wat een super tof idee Loïs! Ik durf dit soort dingen nooit te doen, ben wat te onhandig met het maken van die rondjes.. Nog tips daarvoor?

 • Naomi
  Geplaatst op 16:03h, 04 april Beantwoorden

  Wat super leuk! Ik doe graag mee! ik heb alle dingen gedaan (:

 • Teun
  Geplaatst op 16:17h, 04 april Beantwoorden

  Wauw allebei supermooi! :) Ik volgde je al op Bloglovin’ en facebook en heb je bericht als 8e geliked. Fijn weekend! x Teun

 • Sanne
  Geplaatst op 16:18h, 04 april Beantwoorden

  Wauw, gave armbanden & ketting, echt slim bedacht, ik had die haarbanden al gezien, ik dacht leuke steentjes maar wtf dat wil je toch niet in je haar maar om je nek of arm! :P

  Ik volgde je al en doe graag mee voor de mooie armband, leuk gedaan!

  Liefs!

 • Lyana
  Geplaatst op 17:25h, 04 april Beantwoorden

  Het zijn echt prachtige creaties!

 • Diny Gijsberts
  Geplaatst op 17:35h, 04 april Beantwoorden

  Verveelde Vrijdag/ YouTube abbo,Pinterest onder DinyG gedeeldBloglovin nummer;10,Twitter retweetnr’62 onder MissMomzy,Instagram onder; missmomzymom,Facebook geliked-gedeeld

 • Bianca
  Geplaatst op 18:08h, 04 april Beantwoorden

  Wauw super leuk gedaan!

 • Marion
  Geplaatst op 18:44h, 04 april Beantwoorden

  Superleuk gedaan! En wat een goed idee om dat bladgoud van goldstrike te bewaren, zonde om het op te drinken ;) Zo kun je het mooi gebruiken!

 • chucky1012
  Geplaatst op 18:48h, 04 april Beantwoorden

  Wauw, dat is mooi ;-)
  Ik heb alles gedaan om op deze prijs kans te kunnen maken.

  Fijne dag……

 • Jasmijn
  Geplaatst op 19:16h, 04 april Beantwoorden

  Heel leuk, en ook helemaal niet zo moeilijk!

 • Tineke
  Geplaatst op 19:29h, 04 april Beantwoorden

  Wat ben je toch creatief! Dit zijn weer hele leuke ideeën!
  Liefs

 • Linda
  Geplaatst op 20:01h, 04 april Beantwoorden

  Leuke DIY! En gave armband en ketting ;D ik doe zeker mee met de winactie xx

 • Dinja
  Geplaatst op 20:21h, 04 april Beantwoorden

  Wat een leuk idee die topcoat (hoe kom je erop? :p)
  Ik doe graag mee aan je winactie, ik volgde je al via Bloglovin’ en heb dit bericht geliked, en ik had je Facebook al eerder geliked! ;)
  x

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 00:08h, 05 april Beantwoorden

  Wauw, vooral die ketting en die armband! Erg mooi! Als haarband vind ik ’em trouwens ook leuk!

 • Ilja
  Geplaatst op 10:49h, 05 april Beantwoorden

  Is weer heel mooi geworden! Knap hoor dat je zo handig bent! Ik wil ook wat meer gaan frutselen als ik wat meer tijd heb maar ik ben eerst bezig een nieuwe sieradenkast te maken!

 • Maudeleine
  Geplaatst op 11:24h, 05 april Beantwoorden

  Wauw, hier had ik nog nooit aan gedacht! Wat een tof idee, dit ga ik zeker even opslaan :-)

 • Karin
  Geplaatst op 09:47h, 06 april Beantwoorden

  wat heb je dat leuk gedaan en wat is het een mooi resulaat geworden, ik doe graag mee

 • Betoel
  Geplaatst op 11:45h, 06 april Beantwoorden

  WAUWW SUPER MOOI omgg! Ik doe zeker mee haha, nergens zo’n unieke en mooie armband te krijgen!

 • Jan
  Geplaatst op 12:32h, 06 april Beantwoorden

  Mooi gemaakt en wat mooi te combineren !

 • Petra
  Geplaatst op 15:23h, 06 april Beantwoorden

  Wowwww, Lois, dit heb je mooi omgetoverd tot een compleet ander sieraad…Ik doe heel graag mee omdat dit een sieraad is wat helemaal past bij wie ik ben…Ik volg je al een ruime tijd op Bloglovin en Facebook…Het is een prachtig idee!

  Groetjes Petra

 • Annelies
  Geplaatst op 02:29h, 07 april Beantwoorden

  Wauw wat heb jij dat mooi gemaakt.. Ik doe graag mee.

  Groetjes Annelies

 • Jolijn
  Geplaatst op 15:39h, 07 april Beantwoorden

  Wauw! Ik doe graag mee (:
  xx

 • Stephanie
  Geplaatst op 19:08h, 07 april Beantwoorden

  Wat mooi ! Ik doe mee!

 • Joanne
  Geplaatst op 20:24h, 15 april Beantwoorden

  OMG! Dat ziet er zoo mooi uit! Ik zou echt heel erg graag zo’n fashionable armband willen winnen! Dan ben ik helemaal ready voor de zomer met zo’n hippe armband! Ik ben erg echt helemaal verliefd op! <3 Alvast bedankt!

 • Pingback:DIY: VAN OORHANGERS NAAR KETTING + WINACTIE | LoisLorinde
  Geplaatst op 07:58h, 25 april Beantwoorden

  […] vorige winactie met mijn zelfgemaakte sieraad viel erg in de smaak. Daarom kocht ik twee paar oorhangers en maakte ik nog een ketting! Eentje om […]

 • Julie
  Geplaatst op 09:05h, 25 april Beantwoorden

  Dit is echt ontzettend mooi!

Geef een reactie