DIY: ROUTE IN EEN LIJST - LoisLorinde.nl
20980
post-template-default,single,single-post,postid-20980,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: ROUTE IN EEN LIJST

art

Happy Fri.. Saturday DIYday! Voor een studieopdracht kwam vriendinnetje Lisa op het toffe idee om de vorm van een (persoonlijke) route om te toveren tot abstracte kunst. De route die je hier ziet is de weg van mij naar mijn vriend toe. Die we inmiddels beide al 13218x gefietst hebben, hahaha. Een geweldige manier om je kamer te decoreren op een originele manier! Lees verder en maak ook een route in een lijst!

route1

Wat heb je nodig?
→ Mooie (doorzichtige) lijst
→ Pen
→ Papier
→ Schaar
→ Persoonlijke route

route

route2

Bekijk je persoonlijke route op Google Maps. Zoals ik al zei is dit de route van mij naar mijn vriend toe. Maak er een print screen van en print het uit. Houd rekening met het A4-formaat uit de printer en de grootte van je lijst.

route3

route4

Knip de vorm van de route uit en trek deze over op mooi papier. Knip vervolgens deze vorm weer uit en doe het in je lijst. Ik kocht mijn doorzichtige lijst met glas aan twee kanten bij de Action.

art2

De lijst heeft een mooie plek gekregen op mijn plank. Het is een prachtige, originele én persoonlijke decoratie! Laat mij weten als je ook een route in een lijst hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Lisa, die dit concept heeft bedacht, is pas geleden ook een blog begonnen. Neem zeker een kijkje op LisaVeurink.nl! Er staat tot nu toe één blogpost online, maar er komen een hoop leuke dingen aan!

Wat is een betekenisvolle route voor jou?


Follow

13 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 07:26h, 17 oktober Beantwoorden

  Ah wat een geweldig uniek idee! Als ik dat doe voor mijn vriend, dan is het een route van 620 kilometer :’)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:10h, 17 oktober Beantwoorden

   Dank je wel! Hahaha, ook dat kan! Als je het uitstippelt op Google Maps en verkleint tot een A4, dan is bijna elke route mogelijk. Alleen zal de vorm misschien wat rechter zijn.

 • eline
  Geplaatst op 09:14h, 17 oktober Beantwoorden

  Wat een lief idee, echt supercute!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:15h, 21 oktober Beantwoorden

   Hihi, dank je wel!

 • Dinja
  Geplaatst op 11:02h, 17 oktober Beantwoorden

  Grappig idee zeg!

 • Naomi
  Geplaatst op 18:01h, 17 oktober Beantwoorden

  Wat een leuk idee !

 • chucky1012
  Geplaatst op 09:04h, 18 oktober Beantwoorden

  Leuk idee!

 • Merel
  Geplaatst op 15:00h, 18 oktober Beantwoorden

  Zo jammer dat ik geen “speciale” route heb. Behalve dan die richting de dichtstbijzijnde koffietent (die is tenslotte wel vrij heilig). Hmm. Maar supervet idee om ‘m in zo’n doorzichtig lijstje te doen ook!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:16h, 21 oktober Beantwoorden

   Hahaha, wie weet heeft die route ook wel een hele mooie vorm. En dank je wel :D

 • Inge
  Geplaatst op 20:04h, 18 oktober Beantwoorden

  Schattig idee! Je zou het ook met stift op het glas kunnen tekenen, als je niet zo goed kunt knippen (even niet opletten en je route is kapot :’) )

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:17h, 21 oktober Beantwoorden

   Dankje! Dat is inderdaad ook een goed idee! Dan heb je minder dat ‘zwevende’ idee van de route in doorzichtige lijst, maar ik denk dat dat ook heel mooi kan zijn!

 • Mandy
  Geplaatst op 22:21h, 18 oktober Beantwoorden

  Wat een onwijs leuk en creatief idee!!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:18h, 21 oktober Beantwoorden

   Dank je wel Mandy :D

Geef een reactie