DIY: RING NECKLACES - LoisLorinde.nl
12945
post-template-default,single,single-post,postid-12945,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: RING NECKLACES

ringnecklace

Vrijdag kwam er een heerlijk receptje online in plaats van een DIY, dus deze hadden jullie nog te goed! Ik kwam op het idee om een ketting te maken met een ring eraan en daarin een kraal. Het is eigenlijk ontzettend simpel, maar toch wilde ik dit ideetje even met jullie delen. Eenvoudig maar toch nét wat anders, en heel mooi!

ringnecklace2

Wat heb je nodig?
– Tangetje
– Ring
– Ketting
– Ringetjes
– IJzerdraad
– Slotje
– Kralen/bedels

ringnecklace3

Mooie kralen kan je makkelijk als bedel gebruiken door er een ijzerdraadje door te doen, en de uiteinden om te buigen tot oogjes met een rondbektang. Verbind de kralen aan de ring met een klein ringetje.

ringnecklace4

Daarna maakte ik de kraaltjes aan de bovenkant vast met een stuk ketting eraan. Mijn ketting was lang genoeg om over mijn hoofd heen te kunnen. Wil je hem korter? Dan kan je altijd een slotje er aan vast maken.

ringnecklace5

ringnecklace1

En zo simpel is het! Bijna al het materiaal dat ik heb besteld op eBay. Ze hebben er echt hele leuke en vooral goedkope dingetjes voor het maken van sieraden en andere DIY’s. Hier draag ik de ketting over mijn vrolijke vlinder blouse van Primark, een leuke combinatie.

ringnecklace6

Ook maakte ik nog twee andere, met twee verschillende mooie glaskralen. Toch blijf ik mijn eerste het leukste vinden! Laat mij weten als je ook zo’n ring necklace hebt gemaakt! Plaats een comment of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat vinden jullie van dit ideetje?

Liefs,
Lois Lorinde

19 Reactie's

Geef een reactie