DIY REELS – MEI 2021 - LoisLorinde.nl
32411
post-template-default,single,single-post,postid-32411,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY REELS – MEI 2021

Hallo! Het is weer tijd voor een overzicht van alle reels die ik plaatste in mei. Enjoy. ♡

MAKING OF THE KWALLIES

In mei kwam er elke dag een andere Kwalianus online op mijn art account. In deze reel laat ik een stukje achter de schermen zien. De Kwallies zijn met de hand getekend en digitaal ingekleurd met zelfgemaakte textuurfoto’s.

HOLO BRACELET

Met een restje holografisch nepleer maakte ik deze futuristische cuff armband. De armband past perfect bij mijn holo sneakers!

VINTAGE GUMBALLMACHINE MAKE-OVER

Drie weken geleden kwam mijn blogpost online over de mini kauwgomballen automaten van Action. Diezelfde middag kon ik nog een échte vintage variant ophalen! En deze heb ik natuurlijk naar mijn eigen stijl gemaakt en dat zie je in deze reel.

TIE DYE JOGGERS

Ik verfde mijn joggingsbroek met de tie-dye techniek en ging er daarna overheen met een bleekmiddel spray. Even goed uitspoelen en wassen.. En voilà, daar is een nieuwe hippe broek.

BLOEMPJE

Ik kon het niet laten om de kattenreel trend te doen met Bloempje. Aawhh! ♡

ALL THE KWALLIES

Alle Kwallies van mei in één reel! Herken jij alle karakters waar ze op geïnspireerd zijn?

Voor de maand juni heb ik drie reel ideeën, maar het is nog maar de vraag of het lukt om deze uit te voeren. Wil je niks missen? Volg mij dan op Instgram! :)

liefsloisje

Geen reactie's

Geef een reactie