DIY REELS - MAART 2021 - LoisLorinde.nl
32343
post-template-default,single,single-post,postid-32343,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY REELS – MAART 2021

Hoi! De laatste tijd laat ik mijn DIY’s vooral zien in de vorm van Instagram reels in plaats van blogposts. Daarom wil ik ze maandelijks gaan delen hier op de blog!

DIY RESIN PENDANTS

In deze reel zie je hoe ik sieraden en hangers maken door middel van epoxy gieten. Ik gebruik gekleurd nep-bladgoud en multi-chrome poeder om speciale glanzende effecten te creëren. Soortgelijke sieraden vind je hier in de shop!

DIY: LOLLIPOP FLOWER

De lolliebloem: een schattig handgemaakte cadeautje voor bij een verjaardagskaart of als bedankje.

DIY: MOON HANGER

En wat doe je met de epoxy resin restjes? Een maan hanger maken! Met de mini handboor die ik kocht op eBay heb ik kleine gaatjes gemaakt waarmee ik de cirkels aan elkaar verbind met ijzeren ringetjes.

HOMEMADE SANGRIA

Een simpel recept voor homemade sangria: een fles wijn, een glas limonade en vers fruit naar keuze!

DIY: BALCONY MAKE-OVER

Het grootste project van de laatste tijd was toch wel mijn balkon make-over. Ik heb de plantenbak donkerder gemaakt met mijn zelfgemaakte wood stain, balkontegels op maat gezaagd, mijn balkontafeltje geverfd en mijn eigen mini muurschildering gemaakt! En vervolgens versiert met nieuwe plantjes uit mijn moeder’s tuin. Vooral de mural was erg veel werk, maar het resultaat is zo zomers!

Ja, ik ben echt aan het ‘reelsen’ geslagen. Als je alle reels als eerste wilt zien kan je mij natuurlijk volgen op Instagram! Voor iedereen zonder Instagram zal ik ze ook maandelijks hier blijven delen.

Wat was jouw favoriete reel van maart?

liefsloisje

Geen reactie's

Geef een reactie